Răfuială între tineri tranşată cu maşina

♦ Un tânăr care a avut un conflict cu trei persoane a dat cu maşina peste acestea, victimele acuzând că au fost luate la ţintă

0

Un incident şocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Corni, unde un tânăr de 23 de ani a lovit cu maşina un grup de trei persoane, cu care avea mai multe conflicte. Potrivit martorilor accidentului, care a avut loc pe drumul ce leagă localităţile Corni de Balta Arsă, şoferul ar fi vrut să îi lovească pe cei trei cu maşina după o serie de conflicte ce au avut loc cu câteva minute mai devreme.

Văzându-i pe marginea drumului pe cei trei, cu vârste între 29 şi 49 de ani, tânărul s-a urcat la volanul unui Mercedes, a accelerat, după care a pătruns pe contrasens, unde se aflau aceştia. Ca printr-un miracol, victimele au fost lovite de maşină, însă nu au fost rănite grav, reuşind să se ferească în ultima clipă, însă, din cauza vitezei cu care rula, tânărul aflat la volan s-a izbit violent într-o autoutilitară marca Volkswagen, parcată pe marginea drumului. Mercedes-ul a ajuns cu partea din faţă sub roţile autoutilitarei, care a rămas suspendată pe capota autoturismului.

Imediat, la locul accidentului s-au format două grupuri, între care a izbucnit un nou conflict, în care s-au împărţit lovituri cu cozi de furcă şi topor. Scandalul a durat doar câteva minute, ulterior cele două tabere dispersându-se.

 

Victime transportate la spital

 

În urma unui apel la 112, la faţa locului au ajuns două ambulanţe, care i-au preluat pe cei trei răniţi. Aceştia au fost transportaţi  la Urgenţe, unde au fost preluaţi de medici pentru evaluare şi supraveghere. Cele trei victime s-au plâns şi la spital despre faptul că autorul accidentului ar fi intenţionat să îi lovească cu maşina.

În ciuda declaraţiilor, însă, niciunul dintre cei trei nu a formulat vreo plângere, după câteva ore fiind externaţi din spital, leziunile suferite fiind minore.

Pentru moment, poliţiştii au deschis o anchetă doar pentru accidentul rutier, urmând a se stabili dacă acesta a fost provocat intenţionat sau nu. „Un tânăr de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208 H, pe raza localităţii Corni, direcţia de deplasare Brehuieşti-Sarafineşti, evită un grup de persoane aflate pe partea carosabilă, împrejurare în care pierde controlul asupra direcţiei de mers şi acroşează alte trei persoane, după care intră în coliziune cu o autoutilitară care se afla parcată pe marginea părţii carosabile”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

+33 -14
se încarcă...