Doi tineri morţi după un accident cumplit (video)

Încă unul dintre tinerii care se afla, în această dimineaţă, în maşina care a fost implicată într-un accident cumplit pe raza localităţii Călineşti, orașul Bucecea, şi-a pierdut viaţa. Astfel, bilanţul tragic a ajuns la doi tineri, iar un al treilea se află la spital.

Şoferul, în vârstă de 22 de ani a decedat imediat după impact, iar pasagerul din dreapta, în vârstă de 20 a rămas. Acesta a fost scos de pompieri dintre fiarele contorsionate, iar ulterior a fost preluat de cadrele medicale ajunse la faţa locului şi transportat la spital. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul de 20 de ani nu a mai putut fi salvat. “Decesul şoferului a fost instantaneu. Pasagerul din dreapta a fost preluat cu un traumatism cranian forte, stare de coma, multiple fracturi de membre. A suferit un stop respirator pe drum, fiind adus la Urgenţe în curs de resuscitare. Din păcate, ulterior s-a constatat decesul şi în cazul lui”, a declarat Daniela Amarande, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Tragedia a avut loc la câteva minute după ora șase, când cei trei de deplasau, cu viteză, cu un Audi A6. La un moment dat şoferul a pierdut controlul volanului și a derapat de pe șosea, după care a lovit un copac şi a ricoşat în alţi doi. Impactul a fost extrem de violent motorul şi o roată fiind aruncate la aproape 20 de metri de maşină.

“Decesul şoferului a fost instantaneu”

În urma unui apel la 112 la faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă și spumă și trei ambulanţe și au constatat că în autoturismul izbit în copac erau 2 persoane încarcerate. Cea de-a treia fusese aruncată afara din mașină în urma impactului.

„La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului două dintre persoane erau încarcerate, iar o a treia era lângă autoturism. Toate trei erau inconştiente. Conducătorul auto şi pasagerul din dreapta lui au fost descarceraţi de pompieri. Din nefericire pentru şofer nu s-a mai putut face nimic”, a declarat ofiţerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Botoşani

În cazul şoferului, medicii nu au mai putut face nimic. Acesta avea un traumatism cranian deschis, cu pierdere de substanţă cerebrală şi fractură de coloană cervicală.

Cel de-al treilea tânăr, în vârstă de 27 de ani, a fost internat la Spitalul Judeţean. „Al treilea pacient policontuzionat, stabil din punct de  vedere hemodinamic a fost investigat şi ulterior internat pe Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean”, a declarat medicul primar Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD Botoşani.

Tânărul este poliţist, acesta fiind încadrat din octombrie 2020 ca ofițer în cadrul Poliţiei Drăgăneşti – Olt. Acesta ar fi avut o iubită la Botoșani și ar fi venit în judeţ pentru a se întâlni cu ea.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs tragedia. În maşină, sub scaunul şoferului, a fost găsită o sticlă de whiskey aproape goală.

Deja ai votat!