Accident cumplit în zorii zilei

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte, iar alte două persoane au ajuns la spital, după un accident grav, care a avut loc duminică dimineață. , după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, pe care raza comunei Suharău.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și două echipaje al Serviciului Județean de Ambulanță.

Șoferul unuia din autoturisme, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit inconștient. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ. În întâmpinare a fost trimis și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a fi transportat la spital. Ulterior, tânărul a fost direcționat către Spitalul Județean Botoșani din cauza stării critice în care era. „Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând un politraumatism prin accident rutier. A fost intubat de colegii de la Dorohoi, fiind diagnosticat cu ruptură de splină, fracturi multiple de bazin şi pneumotorax. A fost internat direct pe secţia de reanimare”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, din cadrul UPU-SMURD.

Celelalte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost preluate de echipajul SMURD și un echipaj SAJ și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Conductorul auto din cealaltă mașină implicată în accident a refuzat ajutor medical.

Pompierii au intervenit pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Deja ai votat!