marți, august 9, 2022
AcasăLocalCarnagiu pe şosea la limita dintre Suceava şi Botoşani. A fost chemat...

Carnagiu pe şosea la limita dintre Suceava şi Botoşani. A fost chemat elicopterul SMURD (video)

Un accident deosebit de grav a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe drumul ce leagă Botoşani de Suceava.

Două maşini s-au izbit violent după o depăşire imprudentă. Accidentul a avut loc imediat după trecerea cu calea ferată, în localitatea Dumbrăveni.

În accident au fost implicate un autoturism marca BMW, cu numere de înmatriculare de Suceava, în care se aflau patru persoane, printre care şi un copil de 12 ani, şi o autoutilitară în care se aflau două persoane. Din păcate, unul dintre ocupanţii din utilitară a decedat pe loc, iar celălalt este grav rănit.

O adevărată desfăşurare de forţe a fost trimisă la faţa locului, echipe de intervenţie din trei judeţe. Ambulanţe cu medici din Suceava şi Botoşani, dar şi elicopterul SMURD de la Iaşi, care va ateriza la locul accidentului. „De la Botoşani au fost trimise două ambulanţe cu medic şi un echipaj cu asistent. Răniţii vor fi transportaţi la Suceava. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD pentru copilul de 12 ani”, a precizat medicul primar Liviu Stan, medic coordonator în cadrul SJA Botoşani.

Răniţii duşi la Iaşi şi la Suceava

Copilul de 12 ani, aflat în BMW, a ajuns cu elicopterul la Iaşi la Clinica de Neurochirurgie. Micuţul a fost dus direct în sala de operaţie, din cauza leziunilor craniene extrem de grave. Micuţul era în maşină cu părinţii săi, din Vereşti. Aceştia se îndreptau spre o localitatea de la marginea judeţului Botoşani.

Ambulanţa SMURD de la Botoşani a preluat şoferul din autoutilitară, aflat în stop cardiorespirator. După câteva zeci de minute de manevre de resuscitare, cadrele medicale au reuşit să îi restabilească pulsul. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill
play-rounded-fill

play-rounded-fill

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22 ° C
22.6 °
20 °
75 %
3.9kmh
96 %
mar
22 °
mie
17 °
joi
23 °
vin
28 °
sâm
29 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...