sâmbătă, septembrie 23, 2023
AcasăLocal"Bombă" dezamorsată în centru. Ce spune proprietarul valizei buclucaşe (video)

„Bombă” dezamorsată în centru. Ce spune proprietarul valizei buclucaşe (video)

„Bomba” din cauza căreia au venit la Botoşani pirotehnişti din trei judeţe a fost „dezamorsată”. Din fericire alarma a fost una falsă. 

Din câte se pare valiza de la care a pornit totul aparţine unui bărbat care face parte din rândul persoanelor fără adăpost. Bărbatul a declarat că şi-a lăsat bagajul la uşa unei instituţii de creditare, aflată chiar lângă magazinul prefectului Sorin Cornilă, iar apoi a urcat la etajul al patrulea al unui bloc şi s-a culcat.

Când s-a trezit, a coborât şi a mers pe o bancă din apropiere încercând să găsesască o maşină de „ocazie” cu care să se întoarca la Roşiori, în localitatea natală. Între timp, angajatele instituţiei de creditare au văzut bagajul, care li s-a părut suspect, aşa că au sunat la 112, cerând ajutorul autorităţilor.

La faţa locului s-au deplast maşini de poliţie, jandarmi, pompieri şi un echipaj SMURD. Printre cei care au ajuns în zonă s-a aflat chiar şi prefectul Sorin Cornilă.

Proprietar al valizei, ignorat de autorităţi

Când a realizat ce se întâmplă bărbatul susţine că le-a supus autorităţilor ca bagajul îi aparţine şi că nu se află în el decât nişte haine şi ceva mâncare, însă nimeni nu l-a crezut.

„L-am lăsat acolo de dimineaţă. Am dormit sus la etajul patru. Le-am spus că am haine şi mâncare acolo”, a spus bărbatul.

Timp de aproape trei ore circulaţia în zonă a fost blocată, iar bagajul bărbatului a fost tratat ca un obiect suspect. Autorităţile au adus şi un scanner special pentru a verifica ce se află în valiză. Într-un final geniştii au deschis bagajul, iar spusele bărbatului s-au adeverit.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
28.8 ° C
28.8 °
28.6 °
33 %
5.3kmh
33 %
sâm
31 °
Dum
29 °
lun
30 °
mar
28 °
mie
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când îți place prea tare ce scrie pe bord, nu mai are importanță unde parchezi.

EDITORIAL

M-am înfiorat ascultându-l pe Ciolacu, fantele de Buzău devenit prim – ministru, cum declamă pe sticlă: impozităm luxul și viciul și averea, scădem numărul...

EPIGRAMA ZILEI

Cred că are râie, vara Unei cunoștințe dragi C-o mănâncă subsuoara Din ... nădragi!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...