joi, februarie 22, 2024
AcasăLocalInstituţii închise în vacanţa de Ziua Naţională

Instituţii închise în vacanţa de Ziua Naţională

Bugetarii se bucură de o mini vacanță în această perioadă. Cum zilele de 30 noiembrie (Sfântul Andrei) și 1 decembrie au fost declarate libere, după care urmează sâmbăta și duminica, salariații au practic la dispoziție patru zile.

Cu toate acestea, sistemul sanitar va lucra aproape la capacitate normală. Perioada sărbătorilor nu va afecta în niciun mod programul serviciilor de urgenţe. Astfel, cei de la Ambulanţă şi SMURD vor deservi populația județului în permanenţă, fără afectarea programului. În schimb angajaţii Ambulatoriului Spitalului Județean, dar şi medicii de familie vor fi liberi. Sistemul sanitar îşi va reveni la normalitate abia de luni, 4 decembrie.

Program normal la magazine

Nici marile magazine nu vor avea un program cu mult deosebit faţă de zilele normale. De Sfântul Andrei și 1 decembrie 2023, supermarketurile funcționează, în general, după programul normal la nivelul județului Botoșani. De asemenea, şi farmaciile din judeţ vor avea program normal, cu câteva excepţii în ziua de Sfântul Andrei.

Farmacia de gardă va fi în fiecare seară RoPharma, din strada Griviţa, telefon 0231 531 394.

Poşta va fi închisă

Printre instituţiile car nu vor lucra se numără şi Poşta Română. Astfel, în perioada 30 noiembrie- 3 decembrie, toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. De luni, 4 decembrie 2023, se va relua programul normal de lucru.

„Ne asigurăm clienții, așa cum i-am obișnuit, că interesele lor rămân pe primul plan în preocupările noastre”, au transmis reprezentanţii Poştei.

Program special la Nova Apaserv

Program special va fi şi la caseriilor Nova Apaserv. Astfel, joi, 30 noiembrie, acestea vor avea program scurt, în timp de vineri, sâmbătă şi duminică, acestea vor fi închise.

Programul normal se va relua de luni, 4 decembrie.

La Modern Calor pe 30 noiembrie și 01 decembrie toate casieriile Modern Calor, precum și biroul Relații cu Publicul din Str. Vârnav, vor fi închise. În această perioadă, facturile pot fi pătite prin aplicația un-doi Centru de plăți sau la terminalele Pay Point. Programul de lucru cu publicul va fi reluat de luni, 4 decembrie.
Dispeceratul S.C. Modern Calor S.A. și echipele de intervenție lucrează pentru soluționarea problemelor din teren. Orice nereguli apărute în timpul furnizării încălzirii la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.159, 0231.537.100.

Închis şi la Permise

În zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2023, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Botoșani, respectiv Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Botoșani nu vor avea activitate de lucru cu publicul.

NUMERE DE PERMANENŢĂ:

– Ambulanţă, Poliţie, Pompieri: 112

DISPECERATE:

– E.ON Gaz: 0800.800.928

– E.ON Moldova: 0800.800.929

– Nova Apaserv: 0374.106.804

– Modern Calor: 0231.535.340 sau 0231.515.959

– Protecţia Consumatorilor: 0231.512.958

-Tudor CHIRIAC

 -Anamaria IONEL

-Sebastian GHEORGHIU

sgheorghiu@monitorulbt.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Botoșani, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
câțiva nori
2.1 ° C
2.1 °
2.1 °
79 %
1.6kmh
22 %
joi
11 °
vin
13 °
sâm
15 °
Dum
13 °
lun
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe Bulevard pare că se pregăteşte ceva pentru botoşăneni.

EDITORIAL

De fiecare dată când un politruc ales sau numit într-o funcție publică o dă prin bălării, vine în fața noastră cu un text de-a...

EPIGRAMA ZILEI

Când vin seara târzior Și intru-n dormitor sfios Ea croșetează de zor Un ochi pe față… doi pe dos! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...