luni, mai 20, 2024
AcasăLocalMilitar acuzat că a bătut două femei

Militar acuzat că a bătut două femei

Scene şocante în zi de sărbătoare, pe o stradă din marginea oraşului. Două femei, surori, au fost găsite într-o baltă de sânge, chiar în faţa casei în care locuiau, după ce au fost bătute ziua în amiaza mare. Agresorul ar fi un cadru militar în rezervă, care a trecut prin structurile MApN şi MAI din municipiu.

Totul s-a petrecut pe data de 6 mai, în a doua zi de Paşti. Cele două femei, de 34 şi 49 de ani, se aflau în locuinţa uneia dintre ele, unde a fost chemat şi militarul în rezervă, în vârstă de 44 de ani. Bărbatul şi soţia acestuia fuseseră tocmiţi de tânăra de 34 de ani să aibă grijă de casa ei. Între aceştia au apărut, însă, o serie de divergenţe, iar tânăra i-a cerut bărbatului să îi restituie cheile de la casă şi un card, pe care acesta îl avea la el pentru cumpărături.

Pentru a nu fi singură, femeia şi-a chemat şi sora, de 49 de ani, pentru a asista la discuţie. Odată ajuns, bărbatul a fost confruntat cu o serie de reproşuri aduse de angajatoarea lui, iar cei doi s-ar fi îmbrâncit în casă. Ulterior l-au scos pe bărbat afară, din curte, însă, rănit în orgoliu acesta a decis să le aplice celor două surori o corecţie fizică. După ce le-a lovit de mai multe ori peste faţă, bărbatul şi-a văzut de drum.

Femei abandonate într-o baltă de sânge

Ceea ce a urmat a fost de-a dreptul şocant. O vecină de-a celor două femei le-a găsit căzute în stradă, pline de sânge.

„Una dintre ele era semiconştientă, iar cealaltă se târâse până lângă sora ei, şi ea plină de sânge, şi a luat telefonul şi a sunat la 112”, a povestit o rudă de-a femeilor. Vecina acestora, asistentă de meserie, le-a acordat primul ajutor, până la sosirea une ambulanţe.

Cele două femei au fost transportate la Urgenţe, după care ambele au fost internate în spital. „Pacienta de 34 de ani a fost supusă mai multor investigaţii, computer tomograf cranian, evaluare ORL şi oftalmologică. A fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial prin agresiune, fractură sinus maxilar stâng perete posterior. A fost internată în secţia ORL, Pacienta de 49 de ani a fost internata pe ORL. A fost supusă la investigatii şi tratament pe secţie, fără intervenție”, a precizat un medic din cadrul SJU Mavromati.

Agresorul a ajuns şi el la spital

Ulterior, la spital a ajuns şi bărbatul de 44 de ani. Acesta le-a spus cadrelor medicale că cele două femei l-ar fi bătut, acuzând o fractură la nivelul piramidei nazale. Cele două spun, însă, că bărbatul s-ar fi rănit singur, din dorinţa de a scăpa de acuzaţii şi eventual de a obţine şi nişte despăgubiri de la tânăra la care era angajat.

Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal şi urmează să audieze toate părţile implicate. „Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, un bărbat de 44 de ani, ar fi avut o altercație cu două femei, de 34 și 49 de ani, împrejurare în care le-ar fi lovit. Victimele au depus plângere, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat agent şef adjunct Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.1 ° C
22.6 °
21 °
49 %
5.2kmh
57 %
lun
21 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...