duminică, iulie 21, 2024
AcasăPrima PaginăFemeie ucisă de soț la o zi după ce a chemat poliția...

Femeie ucisă de soț la o zi după ce a chemat poliția acasă. Bărbatul s-a sinucis (VIDEO)

Caz șocant petrecut în județ, luni dimineață. Un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea casei, iar soția lui plină de sânge, în patul conjugal.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Cei doi erau într-un conflict încă de duminică. Vecinii spun că certurile erau la ordinea zilei, deși familia părea, în aparență, una fericită. Pe fondul unor crize de gelozie, bărbatul o agresa pe femeie în dese rânduri. Se pare că așa s-a întâmplat și în acest weekend, când cei doi au fost la o nuntă, sâmbătă seară. Acolo au pornit și crizele de gelozie ale bărbatului, care au continuat pe tot parcursul zilei de duminică.

Exasperată de violența bărbatului și amenințările acestuia, femeia a apelat din nou serviciul 112, pentru a cere ajutorul polițiștilor. Potrivit rudelor, oamenii legii au fost la domiciliu celor doi, dar nu s-a luat nicio măsură restrictivă împotriva bărbatului. Acesta a fost, totuși, invitat la poliție luni dimineață, pentru a da declarații.

La primele ore ale dimineții, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, ar fi luat o bărdiță dintr-o magazie și și-a lovit cu putere soția în cap, în timp ce aceasta dormea. Realizând ceea ce a făcut, bărbatul a mers în grădină, și a confecționat un ștreang dintr-o funie, pe care l-a agățat într-un copac, și și-a pus capăt zilelor.

Descoperirea macabră a făcut-o chiar mama femeii, îngrijorată că aceasta întârzia la muncă, la un magazin din sat.

Scena care s-a dezvăluit în fața femei a fost una de coșmar. Fiica ei, în vârstă de 47 de ani, zăcea în pat, într-o baltă de sânge, iar ginerele spânzurat în curtea casei. “Prin somn a lovit-o, ea e în pat și-i lovită în cap, creierul e afară. Și el s-a dus de la vale la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui asta vorbă o spunea: că eu am să te omor și eu am să mă spânzur, o să vadă lumea ce o să fac eu. De trei ori a fost poliția, dar nu a făcut niciodată nimic. Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil n-a cerut ea”, a declarat mama femeii.

În scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj cu medic din cadrul Ambulanței Dorohoi. Din păcate cadrele medicale nu am mai putut face nimic pentru cei doi. “Au fost găsite două persoane, una de sex feminin decedată în pat, cu un traumatism cranian, și bărbatul spânzurat de un copac. Nu se știe când a avut loc ora decesului. Cel mai probabil în cursul dimineții”, a precizat medicul Mariana Carp, din cadrul SJA Botoșani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...