duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocalCopil la spital după o petrecere cu suc expirat

Copil la spital după o petrecere cu suc expirat

O femeie din Botoşani a ajuns cu fetiţa internată în spital după ce au luat parte la o petrecere, unde a fost servit suc expirat.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de luni, într-un local din interiorul Uvertura Mall. Mai multe familii au venit cu copiii la o petrecere organizată pentru unul dintre cei mici. Condiţia celor de la local a fost ca băuturile să fie cumpărate de acolo, iar mâncarea putea fi adusă de oriunde.

Oamenii au comandat ce era de comandat, în total aproape 30 de sticle de bere pentru adulţi şi suc pentru copii. Doar că la final părinţii au avut parte de o surpriză neplăcută. „Naşul meu a observat că una dintre sticlele de suc era expirată. Avea trecut termenul de expirare în ianuarie 2024. Au fost nouă copii, fetiţa mea a băut două sticluţe. Am solicitat să discutăm cu patronul, ne-a spus că nu mai poate da timpul înapoi. La scurt timp, după o oră, fetiţa a început să se simtă rău. Vărsături, crampe, diaree. Am fost la Urgenţe, seara am ajuns acasă, iar a dua zi am ajuns iar la spital, pentru că se simţea tot mai rău. Am fost apoi internate la Infecţioase”, a povestit una dintre mămicile unei fetiţe de 7 ani.

Iniţial părinţii au cerut sticlele pentru a dovedi că li s-a vândut un produs expirat, dar cei de la bar nu au dorit acest lucru. S-au lăsat convinşi dar după ce la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, chemat de unul dintre părinţi. „A fost înregistrat un apel pentru un conflict verbal”, a precizat agent şef adjunct Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Soţul femeii a fost deja la Protecţia Comsumatorului şi la DSP, unde a făcut sesizări cu fotografii probe fizice pentru a dovedi acuzele.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21.8 ° C
22.7 °
20 °
81 %
0.2kmh
100 %
Dum
25 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
31 °
joi
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...