JOI – 4 ianuarie

22.00 ANTENA 1

Antiglonţ (acţiune, SUA 1996) Cu: Damon Wayans,  Adam Sandler, Monica Potter

Rock Keats (Damon Wayans) şi Archie Moses (Adam Sandler) sunt prieteni la cataramă şi parteneri în diverse afaceri necurate. Moses se ocupă cu vânzarea de maşini şi, în plus, mai şi lucrează pentru un important traficant de droguri. În momentul în care Moses prinde o afacere importantă îl contactează imediat pe bunul lui prieten. Keats e însă un poliţist sub acoperire şi acest lucru iese la iveală în cele mai tensionate momente ale tranzacţiei. În timpul haosului care s-a creat, Keats îl împuşcă din greşeală pe Moses în cap. Din fericire, micul traficant supravieţuieşte şi îşi revine destul de repede ca să înceapă să-i facă reproşuri şi să se simtă trădat de bunul lui prieten.

 

22:50 CINEMAX

Viața e frumoas ă (Dramă, Italia, 1998) Cu: Roberto Benigni, Nicoletta Braschi, Giorgio Cantarini, Giustino Durano, Marisa Paredes

Filmul este o fabulă în stil chaplinian despre puterea imaginaţiei de a se împotrivi crudelor realităţi din Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În centrul povestii se află Guido (Roberto Benigni) – un personaj încântător, caracterizat printr-o inocenţă copilărească şi nutrind un mare vis: acela de a deschide o librărie proprie. Este anul 1939. Guido a venit în Arezzo, un orăşel din Toscana, împreună cu prietenul său, poetul Feruccio (Sergio Bustric), ignorând antisemitismul manifestat cu din ce în ce mai multă violenţă de către guvernul fascist.

 

 

23:20 HBO

Intervenția (Dramă, SUA, 2016) Cu: Clea Duvall, Melanie Lynskey, Natasha Lyonne, Vincent Piazza, Jason Ritter

Când patru cupluri pleacă într-o excursie, o încercare de a orchestra o „intervenție” dă totul peste cap în timp ce toți sunt obligați să se confrunte cu secretele și temerile care par să nu le permită să găsească fericirea unul în celălalt.

 

22:30 PRO TV

Fără obligaţii (comedie, SUA, 2011) Cu: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig, Lake Bell

Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuză avansurile lui Adam Franklin în tabăra de la Weehawken, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma și Adam știu prea bine despre ce e vorba, când drumurile li se întâlnesc din nou, așa cum li se mai întâmplase de câteva ori până acum, și se trezesc în pat, făcând sex. Sex cu adevărat plăcut!

 

Deja ai votat!