MARŢI

THE THREE STOOGES The Three Stooges -- Will Sasso as Curly, Chris Diamantopoulos as Moe and Sean Hayes as Larry. TM and © 2012 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All rights reserved.  Not for sale or duplication.

19:25 CINEMAX

Dispariția Lenei (Thriller, Germania, 2016) Cu: Emilia Schüle, Jannik Schümann, Sina Tkotsch, Kyra Sophia Kahre, Anna Bederke

Lena, în vârstă de 16 ani, locuiește cu mama ei într-un imobil de la suburbie. Atmosfera burgheză reprezintă o probă de foc pentru tânăra cu o deosebită sensibilitate și creativitate, mai ales că nu se mai înțelege atât de bine cu vechea ei prietenă, Nicole. Lucrurile par a lua o turnură favorabilă când Lena găsește în Tim, noul coleg de clasă, sufletul ei pereche și devin din ce în ce mai apropiați, spre marea nemulțumire a lui Nicole care acum este prietenă bună cu extraordinara, dar manipulatoarea Stella. Când Lena îi vede pe Nicole și pe Tim sărutându-se, rupe fostele prietenii, neștiind că Stella a pus la cale sărutul. Dezamăgită profund și nefericită, Lena nu mai are acum încredere decât în noul ei prieten de pe chat, Noah, neavând nici cea mai vagă idee cine se ascunde în spatele contului, și este prinsă într-o capcană.

 

21.00 ANTENA 1

Transfer de viaţă (acţiune, SUA 2015) Cu: Ben Kingsley, Ryan Reynolds, Natalie Martiney, Matthem William Goode

Industriașul multimilionar Damian Hale () a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa după bunul plac. După ce află că are cancer, acesta acceptă să se supună unei proceduri medicale revoluționare, menite să îi readucă tinerețea. Damian își înscenează moartea și începe o nouă viață, departe de cunoscuți, după ce conștiința să este transferată cu succes în corpul unui bărbat mai tânăr (). Însă există oameni care nu ar permite niciodată ca imperfecțiunile procedurii să devină cunoscute, așadar viețile lui și ale celor din jur sunt în mare pericol.
„Îmi doresc mai mult timp !”… Toți gândim și simțim așa. Dar cum ar fi ca într-o zi să poți obține acest timp contra cost ?!

 

22:30 PRO CINEMA

Cavalerul de oţel (acţiune, coprod, 2011) Cu: James Purefoy, Brian Cox, Kate Mara, Derek Jacobi, Paul Giamatti, Charles Dance

În anul 1215, regele Ioan fără de ţară este forţat de aristocraţie să semneze Magna Charta Libertatum, document care îi limita drepturile foarte mult, evitându-se astfel abuzurile pe care monarhii le-ar putea comite. Furios că a fost obligat să facă acest lucru, regele strânge o armată de mercenari şi dezlănţuie iadul pentru a-şi recâştiga puterea. Singurul lucru care stă în calea victoriei sale absolute se dovedeşte a fi castelul Rochester, unde curajosul baron Albany este pregătit să-i ţină piept până când soseşte cavaleria. Conducătorul acestei mici dar puternice armate este un cavaler templier, care este foarte tulburat de atrocităţile comise în timpul cruciadelor.

 

 

15:15 HBO

Julieta (Dramă, Spania, 2016) Cu: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao, Inma Cuesta, Darío Grandinetti

Julieta trăiește în Madrid și tocmai și-a pierdut soțul. Fiica sa a împlinit 18 ani și a decis să plece de-acasă fără nicio explicație. Julieta face tot posibilul să o găsească însă singurul lucru pe care îl află este cât de puțin își cunoștea fiica.

Deja ai votat!