VINERI

22.30 ANTENA 1

Aşii de mânecă (acţiune, SUA 2006) Cu: Ray Liotta, Andy Garcia, Ben Affleck, Jeremy Piven, Ryan Reynolds

Directorul FBI Stanley Locke îl trimite pe cel mai bun agent al său, Richard Messner şi pe partenerul acestuia, veteranul Donald Carruthers, să-l găsească pe Buddy „Aces” Israel într-un loc secret din Lake Tahoe. Misiunea lor: să-l protejeze pe magicianul din Vegas de şeful bandei, Primo Sparazza – despre care se spune că a comis peste 130 de crime – asupra cărora Aces a dat dovezi pentru a-şi salva propria piele.

22:45 PRO CINEMA

Tranzit (SUA, 2012, acţiune) Cu: Jim Caviezel, Diora Baird, James Frain, Elisabeth Rohm, Sterling Knight

Ieşit din închisoare, Nate Siwell (Jim Caviezel), încearcă să recâştige încrederea familiei. Ei pleacă într-o excursie unde situaţia ia o turnură neaşteptată. Nişte hoţi care au jefuit o dubă cu bani, mută geanta de 4 milioane de dolari în portbagajul maşinii lui Nick, pentru a trece mai uşor de filtrele poliţiei. Soţia lui Nick găseşte geanta şi crede că soţul ei a intrat din nou în afaceri ilegale. Femeia îl dă afară din maşină cu tot cu geantă. Hoţii urmăresc maşina lui Nick şi descoperă că geanta nu mai este în portbagaj. Acum Nick este nevoit să găsească o soluţie pentru a-şi salva familia.

23:00 PRO TV

Lovitură (thriller, SUA, 2016) Cu: Nicolas Cage, Elijah Wood, Sky Ferreira, Eric Heister, Alexandria Lee, Ethan Suplee

Dezamăgiţi de locul lor de muncă la un depozit de evidenţe al sediului poliţiei din Los Angeles, sergentul David Waters (Elijah Wood) şi şeful său, Stone (Nicolas Cage), au ideea de a jefui un traficant de droguri. După ce investighează de unde are traficantul bani să îşi plătească cauţiunea, cei doi trebuie să îşi dea seama cum vor sparge un seif ascuns într-un magazin.

21:35 HBO

Rețeaua de socializare (Dramă, SUA, 2010) Cu: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Rashida Jones, Brenda Song

Fiecare epocă își are vizionarii și geniile ei, care lasă în urma lor o lume nouă, schimbată radical. Dar asta nu se întâmplă, aproape niciodată, fără o luptă acerbă cu oamenii și sistemul pe care vor să le schimbe prin creația lor. În Rețeaua de socializare, regizorul David Fincher și scenaristul Aaron Sorkin ne dezvăluie momentul în care a fost creat Facebook, cel mai revoluționar fenomen informatic de socializare de la începutul acestui nou secol – prin perspectiva oamenilor super-inteligenți, care pretind, fiecare în parte, că ei sunt inventatorii.

Deja ai votat!