JOI

21:00 CINEMAX

Hannah și surorile ei (Dramă, SUA, 1986) Cu: Barbara Hershey, Carrie Fisher, Michael Caine, Mia Farrow, Dianne Wiest

Filmul regizat de Woody Allen prezintă viețile, iubirile și infidelitățile dintr-o familie de artiști. Hannah (Mia Farrow) se întâlnește regulat cu surorile sale Holly (Dianne Wiest) și Lee (Barbara Hershey) ca să discute evenimentele din timpul săptămânii. Ceea ce nu-și povestesc mereu reprezintă diferitele intrigi ale filmului. Hannah este căsătorită cu un contabil și consultant financiar, Elliot (Michael Caine), care o iubește pătimaș pe Lee, care, în schimb, trăiește cu Frederick (Max Von Sydow), un artist înfumurat din Soho. Între timp, Holly, o actriță nevrotică și veșnic nefericită în dragoste, se întâlnește cu producătorul de televiziune Mickey (Woody Allen) care a fost căsătorit cu Hannah și care trăiește pe tot parcursul filmului cu senzația că este pe moarte. Filmul începe și se termină cu scena din timpul cinei tradiționale din familie cu ocazia Zilei Recunoștinței care a fost filmată în apartamentul Miei Farrow.

20:00 HBO

The Bridge (Dramă, SUA, 2015) Cu: Katie Findlay, Wyatt Nash, Ted McGinley, Faith Ford, Steve Bacic

Povestea lui Molly Callens (Katie Findlay) și a lui Ryan Kelly (Wyatt Nash), doi tineri studenți între care se formează o prietenie profundă în primul semestru la facultate, o perioadă care devine un moment definitoriu din viețile lor. La librăria și cafeneaua preferată, The Bridge, cei doi petrec multe ore studiind și vorbind despre planul lor pe 10 ani. Ei se împrietenesc cu proprietarii librăriei, Charlie (Ted McGinley) și Donna Barton (Faith Ford), un cuplu care și-a dorit ca The Bridge să fie un loc unde oamenii să creeze legături și să devină parte dintr-o familie extinsă. Oare iubirea nerostită și planurile de viitor ale lui Molly și Ryan pot supraviețui așteptărilor altora legate de felul în care ar trebui să fie viețile lor?

20:30 PARAMOUNT

Povestea lui Johnny Cash (Drama, 2005, USA) Cu: Reese Witherspoon, Joaquin Phoenix

În 1955, un tânăr slăbănog cu o chitară în mână și care se recomandă J.R.Cash intră în ceea ce va deveni ulterior celebrul Sun Studios din Memphis. Acest eveniment marca un moment crucial pentru cultura americană. Johnny Cash va influența definitiv muzica Statelor Unite, compozițiile sale originale oferind inspirație viitoarelor vedete rock, country, punk, folk și rap. Cu vocea sa profundă și sumbră ca noaptea, lovindu-și sec chitara, Cash a cântat despre iubire, viață și moarte, într-o manieră plină de disperare și pasiune, așa cum nu se mai auzise până atunci.

20:30 PRO CINEMA

Naufragiatul (aventuri, SUA. 2000) Cu: Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez, Lari White, Leonid Citer, David

Pe când lucra la “Apollo 13”, Tom Hanks a avut ideea acestui film, pe care ulterior a dezvoltat-o alături de scenaristul William Broyles Jr. “Este o poveste nu atât despre supravieţuirea fizică a omului, ci mai mult despre supravieţuirea spiritului”, spune regizorul Robert Zemeckis, care în 1994 a regizat “Forrest Gump”, distribuindu-l în rolul principal tot pe Tom Hanks, iar în 2003 a fost producătorul filmului “Gotika”.Chuck Noland (Tom Hanks) are o funcţie foarte importantă la compania Federal Express. Este un bărbat conştiincios, punctual, a cărui viaţă este total sub control şi decurge după nişte planuri riguros stabilite. Chuck este îndrăgostit de Kelly (Helen Hunt), iar cei doi au hotărât să se căsătorească în curând. Numai că, în ajunul Crăciunului, Noland pleacă spre Malayesia pentru a rezolva probleme legate de serviciu, iar avionul se prăbuşeşte pe o insulă pustie din mijlocul Pacificului. Chuck este singurul supravieţuitor al cumplitului accident.

Deja ai votat!