MARŢI

0

23:30 PARAMOUNT

Ceilalţi (Thriller, 2001, USA, Spain), cu Nicole Kidman, F.Flanagan

Nicole Kidman joacă rolul Grace, o mamă devotat religioasă a doi copii bolnavi care s-au mutat împreună cu familia ei într-un conac pe coasta engleză, în așteptarea revenirii soțului ei din al doilea război mondial, deși a fost declarat dispărut. Copiii lor, Anne și Nicholas, ambi suferă de o boală rară de fotosensibilitate care ii face extrem de vulnerabile la lumina soarelui, determinând guvernarea lui Grace de a avea o singură ușă deschisă în casă la un moment dat. Atunci când Anne începe să pretindă că a văzut fantome, Grace crede că familia de slujitori excentrici, care a sosit recent, este responsabilă, dar evenimentele și viziunile de răcire o vor conduce curând să creadă că se întâmplă ceva supranatural.

20.00 ANTENA 1

Comoara Nationala (acţiune, SUA 2004) Cu: Nicolas Cage, Sean bean, Diane Kruger, Jon Voight, Justin Bartha

Benjamin Franklin Gates este un bărbat care şi-a petrecut toată viaţa cautand o comoară despre care, azi, puţini mai sunt cei care cred în ea. Este vorba de comoara Templierilor, care se crede că ar fi fost ascunsă în America. De şase generaţii, familia Gates încearcă să o descopere folosindu-se de indiciile lăsate de Părinţii Fondatori ai Americii. De această data, Ben Gates are o cheie a misterului. Ştie că există o hartă a comorii chiar pe spatele Declaraţiei de Independenţă. Din păcate, ceea ce ştie el au aflat şi alţii, printre care cel mai aprig duşman al lui.

15:50 CINEMAX

Iarnă (Dramă, Marea Britanie, 2015) Cu: Tommy Flanagan, Tom Payne, Stacy Martin, Bill Milner, Judith Godreche

Patruzeci şi ceva de ani, spurcat la gură şi violent, cu o sete de nestins pentru băutură şi tutun – Woods Weston pare a fi un caz pierdut. Ceea ce a fost odată un soţ şi un tată carismatic, iscusit şi iubitor, acum este în pragul unei căderi nervoase, în urma morţii soţiei sale. Trebuie să găsească o cale de a se obişnui cu durerea pentru a-şi salva relaţia cu cei doi fii ai săi: Tom, de 19 ani, şi Max, de 14 ani. WINTER este o poveste profund emoţionantă şi impresionantă despre dragoste, pierderi şi legături de familie.

20:30 PRO CINEMA

Lista (acţiune, SUA 2011) Cu: Cuba Gooding Jr., Christian Slater, Cole Hauser, Jonathan LaPaglia, Ginny Weirick, Drew Waters, Sean Cook, Michael Papajohn

Alan Campbell (Cole Hauser) este un afacerist, care a împrumutat nişte bani de la cine nu trebuie şi acum trebuie să îi dea înapoi. Bărbatul speră să primească o promovare pentru a avea bani să returneze suma de bani, însă nu se întâmpla acest lucru deoarece colegul său Brian a primit promovarea mult aşteptată. Când ajunge acasă, descoperă că soţia îl înşeală cu cel mai bun prieten al său. Supărat, se duce într-un bar şi îi povesteşte problemele unui necunoscut. Acesta îşi oferă serviciile de asasin plătit. Crezând că este o glumă, Alan întocmeşte o listă cu cinci persoane pe care le doreşte moartea. A doua zi află că şeful său a fost asasinat şi acum încearcă să îşi avertizeze colegul, care se află pe lista asasinului. Acum Alan porneşte într-o cursă să îl oprească pe asasin să omoare şi restul de persoane de pe listă.

Deja ai votat!
se încarcă...