LUNI

0

18:10 HBO

Baby Driver (Acțiune, Marea Britanie, 2017) Cu: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm

Un tânăr șofer talentat (Ansel Elgort), care conduce mașina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor, se bazează pe muzica proprie ca să fie cel mai bun șofer. Când o întâlnește pe fata visurilor sale (Lily James), Baby vede asta ca pe șansa lui de a scăpa de viața de infractor și de a o lua de la capăt. După ce este forțat să lucreze pentru șeful (Kevin Spacey) unei bande de infractori, el trebuie să găsească o ieșire rapidă atunci când un jaf eșuat îi amenință viața, iubita și libertatea.

19:15 CINEMAX

Visez într-o altă limbă (Dramă, Mexic, 2017) Cu: Fernando Álvarez Rebeil, José Manuel Poncelis, Eligio Meléndez, Fátima Molina, Juan Pablo De Santiago

Hotărât să înregistreze și să păstreze limbile indigene din Mexic aflate pe cale de dispariție, Martin, un lingvist idealist, călătorește în jungla din Veracruz ca să-i înregistreze pe ultimii doi vorbitori de Zikril, bătrânii Isauro și Jacinta. Dar când Jacinta moare și Martin descoperă existența unei alte persoane care vorbește limba, pe arțăgosul și singuraticul Evaristo, tânărul lingvist își dă seama că nu va fi ușor să-l convingă pe Evaristo să-și împartă cunoștințele: cei doi bătrâni nu și-au vorbit de 50 de ani din cauza unui secret devastator. Lucrând cu Lluvia, frumoasa nepoată a lui Evaristo, Martin descoperă misterul vechi de câteva decenii și încearcă să salveze un mod de viață aflat pe moarte.

23:45 PRO TV

Martor şi acuzator (thriller, 2010) Cu: rachel Weisz, Vanessa Redgrave, Monica Bellucci, David Strathairn, William Hope, Florin Busuioc

Drama regizată de Larysa Kondracki ne-o prezintă pe Kathryn Bolkovac (Rachel Weisz), o polițistă din Nebraska cooptată într-o misiune de păstrare a păcii din Bosnia. Femeia își riscă slujba și propria viață în încercarea de a aduce la lumină un imens scandal sexual în care erau implicate personalități americane, dar și oficiali ai Națiunilor Unite.

23:30 PRO CINEMA

Distracţie la colegiu (comedie, SUA 2008) Cu: Drake Bell, Andrew Caldwell, Andree Moss, Carolyn Moss, Wendy Talley

Liceul se apropie de final pentru trei prieteni care decid să meargă în vizită la un colegiu din localitate pentru a-şi face o idee despre ce înseamnă viaţa de student. Ceea ce nu ştiu ei încă este faptul că sunt pe cale să trăiască cel mai intens weekend din viaţa lor, pentru că aventurile, petrecerile şi flirturile se vor ţine lanţ. Odată ajunşi în campus, liceenii intră în contact cu cea mai renumită frăţie care decide să-i recruteze, nu înainte însă de a-i supune la o serie întreagă de umilinţe. În schimbul acestor chinuri, tinerii pot participa la o petrecere din campus, în cadrul căreia distracţia nu cunoaşte limite. În momentul în care puştii atrag atenţia unor studente mult râvnite, membrii frăţiei continuă să le joace tot felul de feste şi îi şantajează, ameninţându-i că vor da în vileag adevărata lor vârstă. Viitorii boboci nu stau însă cu mâinile în sân şi decid să dea o lecţie studenţilor înfumuraţi.

+0 -0
se încarcă...