five × 5 =

A password will be e-mailed to you.

21.30 ANTENA 1

Nuntă cu peripeţii (comedie, SUA 2013) Cu: Robert de Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Amanda Heigl

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin (Robert De Niro şi Diane Keaton) sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

22:35 CINEMAX

Pasagerii (SF, SUA, 2016) Cu: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia

Jennifer Lawrence şi Chris Pratt interpretează rolurile principale în această aventură despre Aurora şi Jim, doi pasageri de pe o navă spaţială care îi duce spre o nouă planetă. Cu 90 de ani înainte să ajungă la destinaţie, capsulele spaţiale în care dormeau se strică şi ei se trezesc. În timp ce încearcă să descopere ce s-a întâmplat, ei îşi dau seama că nava este într-un mare pericol. Cu vieţile a 5000 de pasageri adormiţi în mâinile lor, doar Jim şi Aurora îi vor putea salva.

23:50 HBO

Inspirație criminală (Thriller, Canada, 2016) Cu: Vanessa Ray, Adam Korson, Tara Spencer-Nairn, Tyler Hynes, Meghan Heffern

După ce editorul ei renunţă la colaborarea cu ea, apreciata romancieră Hannah Ryan foloseşte forţele negative din viaţa ei drept inspiraţie pentru crearea unui roman poliţist publicat în serie. Noi capitole sunt încărcate pe dispozitivele abonaţilor în fiecare săptămână. Lansarea iniţială se bucură de un succes modest, dar romanul devine un hit atunci când are loc o crimă care seamănă izbitor cu povestea lui Hannah. Oare este doar o coincidenţă sau este posibil ca un criminal în serie să transforme crimele fictive în realitate? Şi oare va omorî din nou atunci când Hannah va lansa următorul capitol?

21:35 FILM NOW

Crima la nr. 1600 (1996, Acţiune) Cu: Wesley Snipes

Detectivul Harlan Regis este chemat la Casa Alba, după ce o tânără femeie a fost găsită moartă chiar acolo. Regis îşi dă seama că nu va fi o investigaţie obişnuită, mai ales că cercetările îi sunt împiedicate de Serviciul Secret.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...