seventeen − 5 =

A password will be e-mailed to you.

20:00 PRO TV

Lunetistul (acţiune, SUA, 2007) Cu: Mark Wahlberg, Michael Pena, Danny Glover, Kate Mara, Elias Koteas, Rhona Mitra

Bob Lee Swagger, unul dintre cei mai buni lunetişti ai lumii, a decis să se retragă după ce o persoană nevinovată a murit din cauză să. Câţiva colegi din echipa să îl conving însă să accepte o ultimă misiune, extrem de importantă. Lucrurile iau însă o turnură neaşteptată, iar Bob este acuzat că a încercat să-l asasineze pe însuşi preşedintele Statelor Unite. El trebuie să facă acum tot ce-i stă în putinţă pentru a-l găsi pe adevăratul lunetist care a atentat la viaţa celui mai important om al planetei.

22:45 PRO CINEMA

Infern de ziua îndrăgostiţilor (horror, SUA, 2009) Cu: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue

În oraşul minier Harmony, fiul proprietarului, Tom Hannigen, provoacă, fără să vrea, un accident oribil. Mâna se prăbuşeşte, îngropând de vii şase mineri. Echipa de salvare îl găseşte în viaţă doar pe Harry Warden, care se află în comă, în timp ce restul minerilor au fost ucişi cu târnăcopul lui Harry. Autorităţile trag concluzia că Harry este cel care i-a omorât pe ceilalţi, pentru a avea tot oxigenul doar pentru el. De ziua îndrăgostiţilor, Harry se trezeşte din comă în spital, şi ucide douăzeci şi doi de adolescenţi care dădeau o petrecere în mină. Harry este omorât de către un poliţist, iar singurii supravieţuitori ai petrecerii sunt Tom Hanniger şi iubita lui, Sarah, împreună cu prietenii lor Axel Palmer şi prietena lui, Irene. Zece ani mai târziu, Tom se întoarce în Harmony pentru a merge la înmormântarea tatălui său şi află că Sarah s-a căsătorit cu Axel, care acum este şeriful oraşului, iar împreună au un băieţel pe nume Noah. De ziua îndrăgostiţilor, sinistrul Harry se întoarce, căutând să se răzbune pe cei care au scăpat de ameninţarea târnăcopului său în trecut.

19:25 CINEMAX

Viața dulce (Dramă, SUA, 2016 ) Cu: Chris Messina, Abigail Spencer, Brian Shortall, Karan Soni, Tyson Ritter

Kenny este un vânzător de înghețată din Chicago, cu o uniformă albă și o inimă rigidă. Într-o noapte o cunoaște pe Lolita, o tânără care nu are nimic de pierdut. Ei descoperă că au același terapeut care se pare că nu își face treaba bine. Deși nu sunt de acord cu multe lucruri, amândoi cred că viața nu prea mai are ce să le ofere astfel că fac un pact: să călătorească împreună la San Francisco și să se arunce de pe podul Golden Gate. Pe drum, trec printr-o serie de aventuri, de la mașini furate la jafuri eșuate, de la întâlniri neașteptate cu autostopiști la salvarea unor vieți. Pe măsură ce relația dintre Kenny și Lolita devine mai puternică și se apropie de destinație, încep, fără să vrea, să descopere iubirea și să-și dea seama că poate au pentru ce să trăiască.

20:00 HBO

Valerian și orașul celor o mie de planete (SF, Franța, 2017) Cu: Dane Dehaan, Cara Delevingne, Clive Owen, Rihanna, Ethan Hawke

În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), formează o echipă pentru operațiuni speciale, însărcinată cu menținerea ordinii în teritoriile locuite de oameni. Cei doi sunt trimiși de Ministerul Apărării într-o misiune în uimitorul oraș Alpha, o metropolă care e în expansiune continuă, și unde specii din toate colțurile universului și-au dat întâlnire pentru a împărtăși cu ceilalți cunoștințele, informațiile și cultura. În centrul metropolei, însă, și-a făcut loc o forță întunecată și misterioasă care amenință existența pașnică a Orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să pornească într-o cursă contracronometru pentru a identifica și anihila amenințarea, și pentru a proteja, astfel, Alpha, dar și viitorul Universului.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...