SÂMBĂTĂ

0

22:15 PRO TV

Piraţii din Caraibe: cufărul omului mort (acțiune, SUA 2006) Cu: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport, Bill Nighy, Jonathan Pryce, Lee Arenberg

Căpitanul Jack Sparrow se trezeşte din nou prins într-o intrigă supranaturală. El află că are o datorie de sânge în contul legendarului Davey Jones, stăpânul infam al adâncurilor oceanului şi Căpitanul corabiei-fantoma The Flying Dutchman (Olandezul Zburător).

Jack are o limită de timp în care trebuie să se achite de datorie, dacă nu vrea să-şi petreacă viaţa de după moarte blestemată în servitudine.

Şi dacă asta nu este de ajuns, problema lui Jack îi atrage în încurcătura şi pe Will Turner şi Elizabeth Swann, cărora le strică planurile de căsătorie, ei fiind nevoiţi să i se alăture lui Jack pentru a-l ajuta.

00:55 HBO

Dispărută fără urmă (Dramă, SUA, 2007) Cu: Casey Affleck, Michelle Monaghan, Morgan Freeman, Ed Harris, John Ashton

Dispărută fără urmă” este debutul regizoral al starului Ben Affleck. Inspirat de romanul omonim al lui Dennis Lehane, Affleck a preluat povestea și a rescris-o în limbaj cinematografic venind în fața publicului cu un film despre care critica a apreciat pozitiv că te urmărește mult timp după ce l-ai văzut. Centrat pe povestea unei fetițe dispărute fără urmă, filmul urmărește traiectoria explozivă a doi detectivi particulari angajați să o găsească, care se trezesc aruncați într-un labirint de secrete și de corupție, într-o lume în care binele și răul sunt în ceață și se confundă prea ușor. Istoria Amandei McCready începe într-o suburbie a Bostonului, în cartierul Dorchester a cărui realitate de zi cu zi este reprezentată de clasa muncitoare și visurile ei spulberate. Amanda a dispărut, iar singurii pe care i-a măcinat disperarea sunt unchiul și mătușa ei. Cei doi cred că șansele de a o găsi cresc dacă îi angajează pe detectivul particular Patrick Kenzie (Casey Affleck) și pe partenera acestuia, Angie Genarro (Michelle Monoghan), un cuplu de investigatori care cunosc foarte bine zona și au legături mai bune decât poliția cu lumea interlopă.

20:30 PRO CINEMA

Urâțica (comedie, SUA, 2015) Cu: Mae Whitman, Robbie Amell, Bella Thorne, Bianca A. Santos, Skyler Samuels, Romany Malco, Nick Eversman

Atunci când află că toţi colegii ei o numesc Duff, Bianca (Mae Whitman) simte că lumea ei este spulberată. Adolescenta apelează la Wesley (Robbie Amell), un coleg de liceu pentru a o ajuta să scape de eticheta pusă de ceilalţi colegi. Totodată, ea speră să atragă atenţia lui Toby (Nick Eversman) şi să o detroneze pe regina şcolii.

17:40 CINEMAX

Sully (Dramă, SUA, 2016) Cu: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney, Anna Gunn, Valerie Mahaffey

Drama “Sully”, regizată de Clint Eastwood, îl are în rolul principal pe Tom Hanks care este căpitanul Chesley „Sully” Sullenberger. Pe 15 ianuarie 2009, lumea a fost martora “miracolului de pe Hudson” căpitanul Sully a aterizat avionul pe care îl pilota, și care avea o defecțiune, pe apa înghețată a râului Hudson și, astfel, a salvat viețile a celor 155 de pasageri de la bord. Cu toate acestea, în timp ce presa și omenii îl elogiau și îl considerau un erou pentru fapta lui fără precedent, a fost pornită o investigație care amenința să-i distrugă reputația și cariera.

Deja ai votat!
se încarcă...