MARŢI

0

23:00 PRO CINEMA

Carrie (dramă, SUA 2013) Cu: Julianne Moore, Chloe Grace Moretz, Gabriella Wilde, Porţia Doubleday, Zoe Belkin, Samantha Weinstein, Karissa Strain, Katie Strain, Ansel Elgort

Carrie White este o elevă de liceu pe care colegii o agresează fizic şi verbal. Acasă este ţinută de mama sa departe de tentaţiile lumii. Atunci când este aleasa regina balului şi în sfârşit este fericită ca a fost acceptată în colectiv, are parte din nou de farse din partea colegilor. Seara balului se încheie în momentul în care un gest o împinge dincolo de limite şi îi declanşează un comportament violent şi psihotic, determinând-o să provoace un adevărat masacru.

17:40 CINEMAX

QEDA (SF, Danemarca, 2017) Cu: Carsten Bjørnlund, Sofia Helin, Marijana Jankovic, Stina Ekblad, Joseph Mawle

În 2095, un dezastru ecologic a distrus lumea: nivelul oceanelor a crescut, iar apa naturală a dispărut. Fang Rung, șeful agenției secrete din Copenhaga, a trecut printr-o reproducere celulară ca să-și poată trimite alter ego-ul, cu nume de cod Gordon Thomas, înapoi în anul 2017. Gordon o caută pe Mona Lindkvist ale cărei studii de cercetare au fost pierdute înainte să poată salva lumea. Când Fang Rung pierde legătura cu Gordon, singura opțiune este să călătoarească și el în 2017. El trebuie să-l găsească pe Gordon înainte ca echilibrul lumii să fie afectat pentru totdeauna.

21:30 PRO TV

Fracul magic (acțiune, SUA, 2002) Cu: Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs, Debi Mazar, Ritchie Coster

Jackie Chan interpretează rolul lui Jimmy Tong, într-o comedie care demonstrează că uneori haina chiar îl face pe om. Ba chiar poate transformă un simplu taximetrist într-un agent special de înaltă clasă. Jimmy Tong are şansa de a fi angajat şoferul unui industriaş bogat pe nume Clark Devlin. Ceea ce nu ştie Jimmy este faptul că patronul său face parte din lumea spionajului internaţional. În momentul în care Devlin este grav rănit îi cere şoferului să-i îndeplinească o dorinţă stranie: să îmbrace costumul său în valoare de nu mai puţin de un million de dolari. Imediat ce Jimmy îşi pune costumul îşi dă seamă că este cu totul special, deoarece purtătorul acestuia poate să practice artele marţiale, să cânte şi să danseze, chiar dacă nu a mai făcut niciodată aceste lucruri.

21:50 HBO

Dispărută fără urmă (Dramă, SUA, 2007) Cu: Casey Affleck,

“Dispărută fără urmă” este debutul regizoral al starului Ben Affleck. Inspirat de romanul omonim al lui Dennis Lehane, Affleck a preluat povestea și a rescris-o în limbaj cinematografic venind în fața publicului cu un film despre care critică a apreciat pozitiv că te urmărește mult timp după ce l-ai văzut. Centrat pe povestea unei fetițe dispărute fără urmă, filmul urmărește traiectoria explozivă a doi detectivi particulari angajați să o găsească, care se trezesc aruncați într-un labirint de secrete și de corupție, într-o lume în care binele și răul sunt în ceață și se confundă prea ușor. Istoria Amandei McCready începe într-o suburbie a Bostonului, în cartierul Dorchester a cărui realitate de zi cu zi este reprezentată de clasă muncitoare și visurile ei spulberate. Amanda a dispărut, iar singurii pe care i-a măcinat disperarea sunt unchiul și mătușa ei.

+0 -0
se încarcă...