MIERCURI

0

22:30 PRO CINEMA

Fără complicaţii (comedie, SUA, 2002) Cu: Jerry O’Connell, Bridgette Wilson, Ryan Reynolds, Bill Bellamy, Alyssa Milano

Timp de cinci ani, David Collins (Jerry O’Connell) a avut o relaţie perfectă cu iubita sa Sarah (Bridgette Wilson), şi ar fi putut trăi mulţumit în această situaţie încă mult timp, dacă fata, exasperată de nehotărârea lui David, nu i-ar fi dat acestuia un ultimatum: dacă în două luni nu se hotărăşte să facă pasul decisiv spre o căsătorie cu acte în regulă, poate considera relaţia lor încheiată. Însă lui David îi este foarte greu să se hotărască, cu atât mai mult cu cât filozofia lui de-o viaţă spune clar ca … nu are niciun rost să cumperi o vacă întreagă, atâta timp cât poţi obţine lapte pe gratis. Aflat într-o situaţie existenţială critică, David cere ajutorul prietenilor săi, care sunt de părere că un bărbat nu trebuie să rişte inutil. Dacă are dubii matrimoniale, ar fi mai bine să se convingă dacă Sarah este cu adevărat unică. Cum David este încă nostalgic după o dragoste neîmplinită din adolescenţă, ajunge şi el la concluzia că, pentru a supune iubirea pentru Sarah unui test, trebuie să se sacrifice şi să-şi umple existenţa cu cât mai multe femei.

21:00 CINEMAX

Diamantul negru (Thriller, Franţa, 2016) Cu: Niels Schneider, August Diehl, Hans-Peter Cloos, Abdel Hafed Benotman, Guillaume Verdier

Pier Ulmann trăieşte de pe o zi pe alta în Paris împărţindu-se între lucrările în construcţii şi micile jafuri pe care le face în numele lui Rachild, unica lui “familie”. Dar viaţa îl surprinde în ziua în care tatăl lui este găsit mort pe stradă după o lungă suferinţă. Pier fiind oaia neagră a bogatei familii din Antwerp care face afaceri cu diamante, tatăl său nu i-a lăsat nimic în afara poveştii surghiunului din familia Ulmann şi a setei de răzbunare. La invitaţia verişorului său Gabriel, Pier pleacă la Antwerp să renoveze prestigioasa firmă a familiei Ulmann. Instrucţiunile lui Rachild sunt simple: “Mergi acolo ca să vezi, apoi să iei.” Dar un diamant are multe faţete.

00:25 HBO

Reţeaua de socializare (Dramă, SUA, 2010) Cu: Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Rashida Jones, Brenda Song

Dar asta nu se întâmplă, aproape niciodată, fără o luptă acerbă cu oamenii pe care vor să îi schimbe prin creaţia lor. Regizorul David Fincher şi scenaristul Aaron Sorkin ne dezvăluie momentul în care a fost creat Facebook, cel mai revoluţionar fenomen informatic de socializare de la începutul acestui secol – prin perspectiva oamenilor super-inteligenţi, care pretind, fiecare în parte, că ei sunt inventatorii. Rezultatul este o dramă în care se luptă cu forţe egale atât creaţia cât şi distrugerea; o luptă în care nu ni se prezintă un singur punct de vedere, ci poveştile contradictorii, ideile diametral opuse şi relaţiile sociale în plină metamorfoză, care definesc lumea noastră de astăzi.

22:00 FILM NOW

Recuperatorii (2010, Acţiune) Cu: Jude Law, Forest Whitaker

Într-un viitor apropiat, compania The Union creează organe artificiale sofisticate şi costisitoare prin intermediul cărora durata de viaţă creşte semnificativ. Latura diabolică a acestei afaceri constă în faptul că, în situaţia în care beneficiarul unui transplant de organ nu este capabil să îşi achite facturile, The Union trimite executori pentru a recupera organele aflate în proprietatea sa, fără a se lăsa impresionată de gravitatea stării de sănătate a debitorului. Remy este cel mai bine pregătit dintre recuperatorii companiei The Union, dar atunci când suferă o criză cardiacă la serviciu şi are nevoie de o inimă nouă se trezeşte îngropat în datorii.

+0 -0
se încarcă...