VINERI

0

23:00 PRO TV

Cealaltă femeie (comedie, SUA, 2014) Cu: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Don Johnson, Kate Upton, Taylor Kinney, Alyshia Ochse

După ce descoperă că iubitul ei este căsătorit, o femeie (Cameron Diaz) încearcă să își refacă viața distrusă. Dar, când o cunoaște întâmplător pe soția înșelată de acesta (Leslie Mann), își dă seama că are multe în comun cu ea, iar marea ei inamică devine cea mai bună prietenă a ei. Descoperirea unei a treia aventuri (Kate Upton) le determină pe cele trei femei să pregătească în comun răzbunarea asupra ticălosului care le-a mințit și le-a înșelat pe toate trei.

22:55 CINEMAX

Ursul Brigsby (Dramă, 2017) Cu: Kyle Mooney, Mark Hamill, Greg Kinnear, Matt Walsh, Michaela Watkins

James este obsedat de programul pentru copii “Ursul Brigsby”. Un tânăr deștept, sensibil care locuiește încă acasă cu părinții lui extrem de grijulii, el a crescut cu acest serial și serialul a crescut cu el devenind mai complex de-a lungul anilor. Într-o noapte dramatică, lumea lui James este dată peste cap. Pe măsură ce James trece printr-o tranziție confuză și uneori amuzantă către o nouă viață, Brigsby rămâne alături de el și, când află că serialul a fost anulat, el este convins că spectacolul trebuie să meargă mai departe. Membrii familiei sunt îngrijorați de obsesia lui James, dar când devine noul creator al ursului Brigsby în loc de un simplu telespectator din întuneric, James are în sfârșit acces la toate legăturile importante care au lipsit din viața lui.

20:30 PRO CINEMA

Acum ori niciodată (acțiune, SUA, 2003) Cu: Duane Martin, Vivica A. Fox, Meagan Good, Michael Taliferro

„Rad” McCrae este un detectiv particular care investighează moartea prietenului său din copilărie, Benjamin, un rapper căruia i se prefigura o carieră fulminantă în domeniu. Expertă în armament, Lisa, devine partenera lui McCrae şi îşi pune în joc experienţa şi flerul pentru a soluţiona acest caz. Principalul suspect al celor doi este fostul producător al lui Benjamin, B. Free. Acesta este un vechi cunoscut al poliţiştilor, care deţine o afacere foarte puternică şi care se implică în numeroase activităţi ilegale. Rămâne de văzut dacă Rad şi Lisa sunt pe pista cea bună, sau căutările trebuie să continue.

15:40 HBO

Fahrenheit 451 (Dramă, SUA, 2018) Cu: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier

Michael B. Jordan și Michael Shannon interpretează rolurile principale în producția HBO Films, “Fahrenheit 451”, o adaptare modernă a romanului clasic al lui Ray Bradbury în care este prezentat un viitor în care media este un opiaceu, istoria este rescrisă și “pompierii” ard cărți. Jordan este Guy Montag, un tânăr pompier care nu-și mai înțelege rolul de om al legii. Certându-se cu mentorul lui, căpitanul Beatty (Shannon), Guy renunță la lumea lui și încearcă să-și recapete umanitatea. Sofia Boutella este Clarisse, o informatoarea prinsă între interesele opuse ale lui Montag și Beatty. Din distribuție mai fac parte Lilly Singh, care o interpretează pe Raven, o jurnalistă de tabloid care are sarcina de a face propagandă și de a transmite raidurile pompierilor în care ard cărți.

+0 -0
se încarcă...