VINERI

23:00 ANTENA 1

Zona verde (acțune, SUA 2010) Cu: Jason Iaacs, Matt Damon, Greg Kinnear, Amy Ryan

În timpul ocupației americane din Bagdadul anului 2003, subofițerul Roy Miller a fost detașat împreună cu echipa sa de investigatori militari pentru a găsi arme de distrugere în masă despre care se credea că ar fi depozitate undeva în deșertul Irakian. Însă, în loc să dea peste arme chimice letale, soldații descoperă o operațiune de mușamalizare extrem de elaborată care le va da misiunea complet peste cap. Intrat într-o rețea de agenți operativi cu interese diferite, Miller trebuie să vâneze răspunsuri printre dovezi înșelătoare și secrete bine ascunse pe pământ ostil care ori vor absolvi de orice vină un regim pătat, ori vor declanșa un război într-o regiune instabilă. Într-un moment al istoriei exploziv și în acel loc periculos, Miller va descoperi că cea mai eficientă armă dintre toate este…adevărul.

00:30 PRO TV

Sfidarea (acţiune, SUA 2008) Cu: Daniel Craig, Liev Schreiber, Jamie Bell, Alexa Davalos, Allan Corduner, Mark Feuerstein, Tomas Arana

Inspirat din fapte reale, noul film al regizorului Edward Zwick (Blood Diamond, The Last Samurai) prezinta o poveste extraordinara despre familie, onoare, razbunare si supravietuire. Anul 1941. Evreii din Europa de est sunt masacrati de catre nazisti. Reusind sa evadeze dintr-un lagar de concentrare, trei frati evrei (Daniel Craig, Liev Schreiber si Jamie Bell) se refugiaza in padurile din imprejurimi. Acolo cei trei reusesc sa transforme o lupta primitiva de supravietuire in ceva mult mai important: o cale de a razbuna moartea celor dragi salvand vietile a mii de oameni.

23:45 HBO

Bărbatul cu o cămașă portocalie (Dramă, Marea Britanie, 2017) Cu: Julian Morris, Vanessa Redgrave, Oliver Jackson-Cohen, James McArdle, Joanna Vanderham

Două povești de dragoste, la o distanță de 60 de ani, prezintă provocările și schimbările majore din viețile homosexualilor de la cel de-al Doilea Război Mondial până în prezent. În 1944, Michael Berryman, un căpitan din armata britanică, îl întâlnește pe artistul Thomas March în sudul Italiei în timp ce haosul îi înconjoară. Deși are o logodnică, pe Flora, care îl așteaptă acasă, Michael se îndrăgostește de fermecătorul Thomas. În 2017, Flora observă cum nepotul ei, Adam, un tânăr veterinar, leagă o relație cu Steve într-o lume care îi acceptă. Dar, în timp ce obstacolele externe au dispărut, problemele interne și tentațiile periculoase stau în continuare în calea fericirii.

22:50 Brigada sinucigașilor (Acțiune, SUA, 2016) Cu: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis

Este bine să fii rău… Agenta secretă Amanda Waller a hotărât că un grup de indivizi respingători, care nu au nimic de pierdut, va fi perfect pentru o misiune sinucigașă. Astfel a adunat cei mai periculoși indivizi din închisorile țării, le-a dat cel mai puternic arsenal și i-a trimis să învingă o entitate enigmatică. Totuși când ei își dau seama că nu au fost aleși ca să reușească, vor încerca să facă tot ce pot chiar cu prețul vieții sau va fi fiecare pentru el însuși?

Deja ai votat!