SÂMBĂTĂ

Denzel Washington

16:35 CINEMAX

Dincolo de trecut (Acțiune, SUA, 2006) Cu: Denzel Washington, Paula Patton, Val Kilmer, Jim Caviezel, Adam Goldberg

Ce fel de conexiuni, ce fel de emoții, ce fel de trăiri? De unde vin aceste senzații care ne dau fiori pe șira spinării și mai ales de ce? E starea de déja vu strict intimă și personală sau presupune conectarea la un strat superior de informație la care au acces doar cei aleși? O senzație de déja vu este ceea ce îl conduce pe agentul Doug Carlin (Denzel Washington) într-o investigație privind o crimă atroce. Chemat să recupereze toate dovezile după explozia unui feribot din New Orleans, Carlin este pe cale să facă o descoperire care ar putea zdruncina percepția oamenilor asupra realității în care trăiesc. Senzațiile care par a fi fructe ale minților noastre par să aibă de fapt rădăcini și explicații mult mai profunde. Atât de profunde, încât Carlin va începe o cursă nebună pentru a salva viața a sute de oameni nevinovați.

21:55 HBO

Vin britanicii (Comedie, SUA, 2018) Cu: Uma Thurman, Tim Roth, Maggie Q, Alice Eve, Sofía Vergara

Uma Thurman și Tim Roth sunt Harriet și Peter Fox, doi escroci care pun la cale un jaf în Los Angeles ca să-i dea banii înapoi Irinei (Maggie Q), un gangster sexy. După ce au risipit prada Irinei într-o noapte de beție, Harriet și Peter fug la Hollywood unde vor să fure o bijuterie neprețuită de la fosta soție (Alice Eve) a lui Peter ca să-i dea banii înapoi Irinei. Din distribuție mai fac parte și Sofia Vergara și Parker Posey.

23.15 ANTENA 1

Doar tu şi eu. Al treilea e în plus (comedie, SUA 2006) Cu: Matt Dillon, Kate Hudson, Owen Wilson, Michael Douglas, Seth Rogen, Amanda Detmer

Carl şi Molly întâmpină un singur obstacol nefericit în noua lor lume a căsătoriei construită atât de perfect: Dupree. Un leneş cu suflet de poet, Dupree nu pare să primească o pauză de la The Man. Atunci când îşi ia o săptămână liberă pentru a merge la nunta celui mai bun prieten, Carl, cu Molly, în Hawaii, şeful lui Dupree îi lasă de înţeles acestuia că-şi va pierde locul de muncă. Acum, fără un loc de muncă, fără maşină şi evacuat din casă în care locuia, trebuie să stea cu familia Peterson pentru câteva zile; bine, poate pentru o lună sau mai mult… Pentru început, Carl este încântat să-l aibă ca oaspete pe Dupree, în timp ce Molly trebuie să-şi reprime furia şi să asculte povestirile bine-intenţionate ale lui Dupree. Dar, cu cât Carl se cufundă mai mult în afacerea lui în plină dezvoltare în construcţii, acesta îşi dă seama că este greu să facă faţă şi lui Dupree, şi noilor sale responsabilităţi.

22:45 PRO TV

Victor Frankenstein (thriller, UK, Canada, SUA, 2015) Cu: Daniel Radcliffe, Jessica Brown Findlay, Bronson Webb, James McAvoy, Daniel Mayaş, Spencer Wilding, Robin Pearce

Filmul prezintă povestea lui Frankenstein (James McAvoy) spusă din perspectiva lui Igor (Daniel Radcliffe), asistentul său. Prietenia lor este salvatoare pentru Igor, dar stă şi la baza transformării lui Victor într-o legendă dintr-un student la medicină cu ambiţii de a învinge moartea.

Deja ai votat!