MARŢI

0

19:20 CINEMAX

Gripsholm (Dramă, Germania, 2000) Cu: Ulrich Noethen, Heike Makatsch, Jasmin Tabatabai, Marcus Thomas, Rudolf Wessely

Aceasta este vara vieților lor și nu vor ca nimeni să o distrugă – nici măcar naziștii. Acțiunea are loc în Europa, la începutul socialismului național din Germania. Bazat pe romanul „Schloss Gripsholm” scris de Kurt Tucholsky, filmul, regizat de Xavier Koller, duce telespectatorii în lumea decadentă din Berlinul de la începutul anilor 1930. Kurt este un editor evreu, un autor ironic și, datorită versurilor sale riscante, un star apreciat al cabaretului. Kurt este invitat la palatul suedez Gripsholm împreună cu iubita lui, Lydia, și cu prietenii lor pentru o vară care le va schimba viețile.

00:25 HBO

Linia morții (Horror, SUA, 2017) Cu: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons

Cinci studenți la medicină, obsedați de misterul vieții de apoi, se implică într-un experiment curajos, dar periculos. Ei își opresc inima pentru scurte perioade de timp, iar fiecare trăiește o experiență la limita morții care le arată ce se poate întâmpla în lumea de dincolo. Pe măsură ce experimentele lor devin din ce în ce mai periculoase, sunt bântuiți de păcatele trecutului lor aduse în prezent de consecințele paranormale ale trecerii dincolo.

21:30 PRO TV

Momentum: Urmărire disperată (acţiune, Africa de Sud, SUA, 2015) Cu: Morgan Freeman, Alga Kurylenko, James Purefoy, Jenna Saras, Karl Thaning, Greg Kriek

Împreună cu partenerul ei, o fostă agentă a armatei, pun la cale un jaf la o bancă. În urma acţiunii, femeia intră în poseia unui hard disc cu dovezi care o vor transforma într-o adevărată ţintă pentru o serie de asasini plătiţi.

23:00 PRO CINEMA

Teoria supremă (comedie, 2013) Cu: Christoph Waltz, Melanie Thierry, Gwendoline Christie, Rupert Friend, Ray Cooper, Lily Cole, David Thewlis, Peter Stormare, Ben Whisham

Qohen Leth (Christoph Waltz) este un geniu excentric în domeniul calculatoarelor care trăieşte izolat şi care suferă de o angoasă existenţială. Pe baza indicaţiilor lui Management, un personaj misterios, Qohen lucrează pentru a rezolva Teorema Zero – o formulă matematică ce va determina dacă viaţa are vreun sens. Munca bărbatului în capela în care locuieşte este întreruptă mereu de vizitele lui Bainsley (Melanie Thierry) şi Bob (Lucas Hedges), fiul lui Management.

Deja ai votat!
se încarcă...