VINERI

23:00 PRO CINEMA

Stăpânii nopţii (acţiune, SUA, 2002) Cu: Jon Bon Jovi

În Mexic, un ucigaş de vampiri, Derek Bliss, este angajat de un preot şi ajutat de alţi prieteni pentru a descoperi un mare cuib de vampiri şi pe conducătoarea acestora, o prinţesă-vampir. Aceasta caută un crucifix legendar, a cărui putere le va permite vampirilor să fie invulnerabili la lumina soarelui.

00.00 ANTENA 1

Şacalul (acţiune, SUA 1997) Cu: Bruce Willis, Richard Gere, Sidney Poitier, Diane Venora, Mathilda May

După ce directorul FBI Carter Preston şi ofiţerul de poliţie Valentina Koslova reuşesc să elimine o importantă personalitate a mafiei ruseşti, aceştia sunt ameninţaţi cu moartea chiar de către fratele celui răpus, care promite să se răzbune în cel mai crud mod cu putinţă. Pentru aceasta, el angajează un asasin profesionist, supranumit Şacalul a cărui primă misiune este aceea de a ucide un important om politic. Un adevărat maestru al deghizărilor, Şacalul cere nici mai mult nici mai puţin de 70 de milioane de dolari pentru a îndeplini cu succes misiunea. Declan Mulqueen este un puşcăriaş care-şi ispăşeşte pedeapsă şi la care apelează agenţii FBI în momentul în care îşi dau seama că Şacalul va fi mult mai uşor de prins dacă vor apela la cineva care-i cunoaşte modul de a opera. Cum Isabella, fostă iubită a lui Declan ştie foarte multe lucruri despre modul de operare a mişcărilor teroriste, ea este gata să-l ajute pentru ultima dată pe Declan. Promitandu-i-se achitarea, Declan acceptă să le ofere agenţilor FBI ajutorul de care au nevoie. Între timp, Şacalul pune la cale o strategie prin care să-şi poată îndeplini misiunea. Pentru asta, se deghizează în fel şi chip, împrumută identităţi false şi-şi perfecţionează sistemul computerizat prin care să poată ucide cu cea mai mare precizie.

23:00 PRO TV

Numărătoare inversă (thriller, SUA, 2013) Cu: Paul Walker, Genesis Rodriguez, Nancy Nave, Shane Jacobsen, Natalia Safran, TJ Hassan, Yohance Myles, Juss Lormand, Tony Bentley

Filmul prezintă drama lui Nolan (Paul Walker), rămas captiv într-un spital din cauza uraganului Katrina. Fetiţa lui s-a născut prematur şi nu poate fi deconectată de la aparate, iar Nolan ştie că aceasta nu ar supravieţui unei mutări. Generatorul care alimentează incubatorul trebuie pornit o dată la câteva minute din cauza penelor de curet, iar bărbatul trebuie să reziste până când cineva îi va veni în ajutor.

17:40 CINEMAX

O fabulă americană (Thriller, SUA, 2016) Cu: Peyton Kennedy, Richard Schiff, Kip Pardue, Marci Miller, Gavin Macintosh

Gitty, în vârstă de 11 ani, a reuşit să evite realitatea problemelor financiare ale familiei ei trăind în propria imaginaţie. Dar când descoperă că tatăl şi fratele ei ţin prizonier pentru recompensă un bărbat bogat ca să-şi salveze ferma, ea este forţată să se trezească. Iubirea lui Gitty faţă de poveşti îi oferă o lentilă fantastică pentru ceea ce trebuie să facă: să fie de partea familiei şi să nu spună nimic sau să-şi urmeze conştiinţa şi să salveze viaţa străinului. Filmul este un thriller a cărui acţiune are loc în anii 1980 în vestul mijlociu rural şi este despre o fetiţă curajoasă care trăieşte într-un lume întunecată şi uneori magică.

Deja ai votat!