six − two =

A password will be e-mailed to you.

00:20 HBO

Comedie de groază (Comedie, SUA, 2000) Cu: Shawn Wayans, Marlon Wayans, Shannon Elizabeth, Carmen Electra, Anna Faris

În această parodie a filmelor populare de groază, mai mulţi adolescenţi – Buffy, care nu e foarte isteaţă, prietena ei cea mai bună, Brenda, Shorty, jucătorul de fotbal Ray, Gref, Bobby şi iubita lui, Cindy – fug de un criminal în serie care vrea să se răzbune pe tineri după ce aceştia au omorât din greşeală un bărbat într-un accident auto. Adolescenţii au de-a face şi cu reporterul Gail Hailstorm şi excentricul director de liceu Squiggly.

20:30 PRO CINEMA

Lupta cu înălţimile (acţiune, SUA, Germania, 2000) Cu: Chris O’Donnell, Robin Tunney, Scott Glenn

Pentru Peter Garrett (Chris O’Donnell) culmile munţilor au însemnat întotdeauna o atracţie, dar şi un mare blestem. Căci după ce tatăl său a pierit într-un accident, de care Peter s-a considerat întotdeauna responsabil, tânărul n-a mai acceptat provocarea de a se apropia de munte. Însă după ce sora sa, Annie, împreună cu o echipă de alpinişti rămân captivi într-o zonă îngheţată în care supravieţuirea este aproape imposibilă, Peter nu are decât o singură opţiune. Să escaladeze vârful K2, şi să lupte pentru ca muntele să nu-l înfrângă şi de această dată.

16:00 PRO CINEMA

Unul nu aude, celălalt nu vede (comedie, SUA, 1989) Cu: Richard Pryor, Kevin Spacey

Wally şi Dave sunt prieteni şi au un chioşc de ziare în New York, dar cam asta e singurul lucru pe care-l au în comun. Wally e rău de gură, agresiv, insolent şi şmecher. Dave e tăcut, politicos, calm, un adevărat gentleman. Wally e orb şi Dave e surd. Când în faţa chioşcului lor e găsit cadavrul unui bărbat, cei doi sunt singurii martori, căci Dave a văzut nişte superbe picioare de femeie, iar Wally a mirosit prezenţa unei femei dată cu parfum Shalimar. Poliţiştii sunt convinşi că cei doi sunt vinovaţi de crimă, aşa că urmează o cursă nebună şi ilara, căci Wally şi Dave nu au de gând să se lase până nu-şi dovedesc nevinovăţia.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...