MIERCURI

0

22:15 PRO CINEMA

Evadare din Absolom (acţiune, SUA, 1994) Cu: Ray Liotta, Lance Henriksen, Stuart Wilson, Kevin Dillon

În anul 2022, sistemul închisorilor din toată lumea s-a schimbat radical. Acum aceste instituţii corecţionale sunt conduse de corporaţii private şi au devenit o afacere foarte profitabilă. După ce căpitanul J.T. Robbins îl împuşcă pe comandantul său, este trimis la închisoare, însă cum nu se poate supune regulilor de detenţie ultimă sa destinaţie este Absalom. Fără gardieni, fară ziduri înconjurătoare, dar şi fără scăpare – aceasta este Absalom, închisoarea din care nimeni n-a scăpat vreodată. Cum singura şansă de a lămuri împrejurările în care a fost condamnat şi de a se reabilita este să fie liber, Robbins se hotărăşte să încerce imposibilul: evadarea din Absalom.

22:45 HBO

Sieranevada (Dramă, România, 2016) Cu: Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State

Undeva în București, la trei zile de la atentatul terorist din redacția ziarului parizian Charlie Hebdo și la 40 de zile de la moartea tatălui său, Lary, un doctor trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă sâmbăta la o reuniune de familie cu ocazia comemorării celui dispărut. Dar lucrurile nu merg conform așteptărilor. Obligat să se confrunte cu trecutul și cu temerile lui, să-și analizeze locul deținut în cadrul familiei, Lary se trezește constrâns să spună versiunea lui de adevăr.

22:30 CINEMAX

Fahrenheit 451 (Dramă, SUA, 2018) Cu: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier

Michael B. Jordan și Michael Shannon interpretează rolurile principale în producția HBO Films, “Fahrenheit 451”, o adaptare modernă a romanului clasic al lui Ray Bradbury în care este prezentat un viitor în care media este un opiaceu, istoria este rescrisă și “pompierii” ard cărți. Jordan este Guy Montag, un tânăr pompier care nu-și mai înțelege rolul de om al legii. Certându-se cu mentorul lui, căpitanul Beatty (Shannon), Guy renunță la lumea lui și încearcă să-și recapete umanitatea. Sofia Boutella este Clarisse, o informatoarea prinsă între interesele opuse ale lui Montag și Beatty. Din distribuție mai fac parte Lilly Singh, care o interpretează pe Raven, o jurnalistă de tabloid care are sarcina de a face propagandă și de a transmite raidurile pompierilor în care ard cărți.

17:35 CINEMAX

Patru camere (Comedie, SUA, 1995) Cu: Tim Roth, Antonio Banderas, Madonna, Marisa Tomei, Quentin Tarantino

Este ajunul Anului Nou la hotelul Mon Signor. Filmul spune povestea aventurilor lui Ted (Tim Roth). Este prima lui noapte ca nou angajat la hotel și este rugat să ajute un grup de vrăjitoare. Lucrurile se înrăutățesc când duce gheață în camera greșită și se trezește implicat într-o ceartă domestică. Apoi este de acord să-i supravegheze pe copiii unui gangster. În cele din urmă, seara lui se încheie când rezolvă un pariu teribil. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Beals și Antonio Banderas joacă în această comedie neobișnuită.

+0 -0
se încarcă...