SÂMBĂTĂ 17 noiembrie

FILE - In this Oct. 9, 2015 file photo provided by the Vermont State Police, actor Randy Quaid stands in the Vermont State Police barracks in St. Albans, Vt. In a hearing Monday, Oct. 12, 2015 in St. Albans, Quaid was ordered held on $500,000 bail on charges that he skipped out of the country five years ago after being charged with vandalism in California. Quaid and his wife Evi Quaid were detained at the Canadian border Friday night while trying to re-enter the United States after Canadian officials granted Evi Quaid citizenship but denied Randy Quaid permanent residence and said he would be deported. Evi Quaid was in court Monday in Burlington, where she also was ordered held on $500,000 bail. (Vermont State Police via AP, File)

TVR 2

20:10 Culoarea banilor (Dramă, SUA, 1986), Cu: Paul Newman, Tom Cruise, Mary Elizabeth Mastrantonio

Tânărul Vincent, un promiţător jucător de biliard, îl întâlnește într-un bar pe Fast Eddie Felson – fost mare jucător, care vede în Vincent imaginea propriei sale tinereți. Vincent se lasă instruit în tainele unui joc pe care credea că îl cunoaște; apoi, însoţit de iubita lui, Carmen, şi de Felson, pune la cale un plan prin care să-şi transforme talentul în bani. Cei trei pornesc într-un turneu prin baruri, dar Vincent nu rezistă tentaţiei de a se făli cu talentul său.

PRIMA TV

23:00 Franklyn (fantastic/thriller, S.U.A, 2008), Cu: Sam Riley, Ryan Philippe, Eva Green, Bernard Hill
Într-o societate a viitorului, în care clasa politică este formată din preoți, Preest este un justițiar mascat obsedat să se confrunte cu puternicul lider al Meanwhile City. El, frumoasa artistă Emilia, ale cărei creații sunt din ce în ce mai mortale, sensibilul Milo, care încearcă să-și revină după o poveste de dragoste sfârșită prost, și credinciosul Peter, aflat în căutarea fiului său dispărut în război, sunt personajele principale ale acestei povești despre fantezie, credință și dragoste.

PRO TV

20:00 Cursă explozivă (acţiune, SUA Bulgaria 2013), cu Ehan Hawke, Selena Gomez, Jon Voight, Rebecca Budig, Paul Freeman, Bruce Payne

Brent Magna (Ethan Hawke) este un fost pilot de curse, a carui sotie ii este rapita. Barbatul porneste intr-o cursa contra cronometru pentru a o salva, insa trebuie sa comita o serie de infractiuni. Rapitorul ii va da o serie de instructiuni pe care Brent nu are de ales decat sa le urmeze daca vrea sa isi mai vada sotia in viata.

PARAMOUNT

19:45 Blue Jasmin (dramă, SUA 2013), cu Cate Blanchett, Alec Baldwin, Peter Sarsgaard

După ce totul se prăbușește în jurul ei, inclusiv mariajul cu afaceristul bogat Hal (Alec Baldwin), eleganta Jasmine (Cate Blanchett) – membră a înaltei societăți din New York – se mută cu sora ei, Ginger (Sally Hawkins), în modestul apartament al acestei din San Francisco, pentru a încerca să-și pună viața în ordine. Jasmine ajunge la San Francisco într-o stare psihică fragilă, cu mintea tulburată de cocktailul zilnic de antidepresive. Deși își poate păstra, încă, aparența aristocratică, Jasmine e un dezastru emoțional, lipsindu-i, în plus, capacitatea de a-și asigura singură traiul. Jasmine începe să creadă că și pentru ea există o speranță când îl întâlnește pe Dwight (Peter Sarsgaard), un diplomat care se îndrăgostește imediat de frumusețea și stilul ei sofisticat.

Deja ai votat!