Luni, 19 noiembrie

0

ANTENA 1

01.00 Magica legendă a spiriduşilor (prima parte) (aventuri, SUA, 1999) Cu: Randy Quaid, Whoopi Goldberg, Kieran Culkin

Jack Woods, un afacerist american, soseşte în Irlanda cu intenţia de a cumpara diverse proprietăţi şi a realiza contracte profitabile pentru firma la care lucra. Ajungând într-un orăşel pitoresc, el închiriază o casa şi îşi începe cercetările legate de minunata zonă, cunoscând o mulţime de oameni, printre care şi frumoasa Kathleen, o tânără irlandeză destul de încăpăţânată, care avea grijă de o întreagă gospodarie si de fraţii săi. Fără ca să creadă în poveştile şi legendele locale, Jack întâlneşte doi spiriduşi – Seamus şi Mary Muldoon, care locuiau în aceeaşi casă cu el şi care erau conducătorii tuturor spiriduşilor. Astfel, el află că întreaga desfăşurare a lumii este controlată de forţa supranaturală a spiriduşilor şi a elfilor, cu care spiriduşii erau în război de mai multe generaţii.

PRO CINEMA

20:30 Speed – Cursă infernală (acţiune, SUA, 1994) Cu: Keanu Reeves, Dennis Hooper, Sandra Bullock

Keanu Reeves interpretează rolul lui Jack Travis, un poliţist LAPD, care face parte din trupele SWAT, trimis să dezamorseze o bombă plasată de un terorist psihopat într-un autobuz. Pentru ca bomba să nu arunce în aer autobuzul plin de pasageri, Jack împreună cu tînăra Annie Porter trebuie să nu coboare viteza maşinii sub cincizeci de km la oră şi să gonească pe străzile LA-ului într-o cursă infernală. Misiunea celor doi pare imposibilă, iar lupta pentru a prelua controlul în acestă cursă nebună este pe viaţă şi pe moarte.s a joyride

ANX

23:50 Grănicerul (Acţiune, SUA 2008), cu Jean Claude Van Damme)

Jack Robideaux (Jean Claude Van Damme), fost poliţist în New Orleans, lucrează acum ca grănicer. El află că o unitate coruptă a Trupelor Speciale Americane intenţionează să introducă fraudulos în SUA, heroină şi încearcă, de unul singur, să înfrângă întregul cartel.

TV 1000

22:00 Pur şi simplu dragoste (comedie romantică, SUA 2001), cu Hugh Grant, Colin Firth, Keira Knightley, Emma Thompson

În această comedie lansată în anul 2003, în care parcă întreaga Londră este îndrăgostită, la puțin timp de la instalarea sa în Downing Street nr. 10, noul prim-ministru (Hugh Grant), un burlac arătos, se îndrăgosteşte de o drăgălaşă tânără angajată să asigure protocolul. Un scriitor (Colin Firth) pleacă din Londra în sudul Franţei, pentru a-şi îngriji inima rănită. Aici el găseşte, întâmplător, dragostea adevărată, după ce este cucerit de menajera sa portugheză. În tot acest timp, o soţie devotată (Emma Thompson) crede că soţul ei (Alan Rickman) o înşală, iar o tânără proaspăt căsătorită (Keira Knightley) descoperă că, în afară de soțul ei, o mai iubește cineva. Dragostea îi surprinde până la urmă pe toţi. Pelicula regizată de Richard Curtis a avut două nominalizări la Globul de Aur și un premiu BAFTA.

+0 -0
se încarcă...