SÂMBĂTĂ

16:05 CINEMAX

Un ultim lucru (Dramă, SUA, 2018) Cu: Wendell Pierce, Jurnee Smollett-Bell, Joanne Froggatt, April Billingsley, Elizabeth Ludlow

Dylan Derringer (Wendell Pierce), un dentist singuratic din Florida, este încurajat de asistenta lui, Jaime (Joanne Froggatt), să se apropie de fiica lui Lucy (Jurness Smollett-Bell) după ce a stat mulți ani departe de ea. Astfel, el pornește într-o călătorie a descoperirii care, în cele din urmă, îi va schimba viața.

22:30 PRO TV

Marțianul (aventuri, SUA, UK, 2015) Cu: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig, Jeff Daniels, Michael Pena, Sean Bean, Kate Mara, Sebastian Stan, Aksel Hennie

In timpul unei misiuni pe Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon) trece printr-o furtuna puternica si este lasa in urma de echipa, fiind considerat mort. Barbatul supravietuieste miraculous si cand realizeaza ca a ramas izolat pe planeta, este nevoit sa isi foloseasca inteligenta si ingeniozitatea pentru a ramane in viata si a gasi o cale sa ceara ajutor pe Pamant.

20:30 PRO CINEMA

Casa de sticlă (thriller, SUA 2001) Cu: Leelee Sobieski, Diane Lane, Stellan Skarsgard, Bruce Dern, Kathy Baker

Ruby şi Rhett rămîn orfani după ce părinţii lor mor într-un accident de maşină. Existenţa copiilor este zdruncinată, dar cel mai important este că nu rămîn singuri pe lume, ci urmează să locuiască împreună nişte vechi prieteni, familia Glass, într-o casă fascinantă din Malibu. Ceea ce părea să fie un nou început se transformă într-un coşmar trăit în fiecare zi atunci cînd Ruby află ceva ce o face să creadă că familia Glass este responsabilă de moartea părinţilor săi.

21:50 HBO

O buclă în timp (Fantastic, SUA, 2018) Cu: Storm Reid, Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Levi Miller

După dispariția tatălui lui Meg Murry, care este om de știință, trei ființe astrale, dna Which, dna Whatsit și dna Who, vin pe Pământ ca să o ajute pe Meg să-l caute. Meg, fratele ei și prietenul ei alături de cele trei ființe călătoresc printr-o buclă în timp și spațiu cunoscută sub numele de tessering și ajung în lumi care le depășesc imaginația și unde sunt întâmpinați de o forță malefică. Pentru a reuși să se întoarcă acasă, Meg trebuie să se confrunte cu întunericul din ea însăși și să găsească puterea ca să învingă întunericul care învăluie universul. Această aventură epică Disney este regizată de vizionara Ava DuVernay.

Deja ai votat!