SÂMBĂTĂ

12.00 ANTENA 1

Paddington (aventuri, coproducţie 2014) Cu: Nicole Kidman, Julie Walters, Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Ben Whishaw

Paddington este povestea amuzantă a unui ursuleț venit din îndepărtata junglă peruvienă tocmai la Londra, în căutarea unui cămin. Singur și părăsit în gara din Paddington, realizează că e posibil ca viața în marele oraș să nu fie așa cum și-a imaginat. Temerile îi sunt spulberate în clipa în care face cunoștință cu familia Brown. Citind bilețelul pe care-l poartă atârnat de gât – pe care stă, scris de mână, “Vă rog, aveți grijă de acest ursuleț. Vă mulțumesc.” – ei îi oferă întâi un ceai, apoi o familie și un acoperiș deasupra capului. Se pare că norocul îi surâde lui Paddington – până când intră în scenă un personaj macabru, a cărui singură dorință este aceea de a-l captura și a-l împăia pentru muzeu.

19:05 CINEMAX

Războiul lumilor (SF, SUA, 2005) Cu: Tom Cruise, Dakota Fanning, Miranda Otto, Justin Chatwin, Tim Robbins

Un bărbat obișnuit trebuie să-și protejeze copiii de o invazie extraterestră în acest thriller regizat de Steven Spielberg și adaptat după povestea clasică scrisă de H.G. Wells. Ray Ferrier (Tom Curise) este un docher care trăiește în New Jersey. El a divorțat de soția lui Mary Ann (Miranda Otto) și s-a îndepărtat de cei doi copii, Rachel (Dakota Fanning) și Robbie (Justin Chatwin), pe care îi vede doar în weekend-uri. Într-un astfel de weekend, pornește o furtună puternică și stranie. Ray descoperă că mai multe nave spațiale au apărut și își dă seama că este în fața unei invazii extraterestre a Pământului. El își ia copiii și vrea să-i ducă la Boston la părinții fostei soții unde speră că vor găsi refugiu. În această călătorie, Ray trebuie să învețe să devină protectorul și capul familiei.

22:30 PRO CINEMA

Filantropica (comedie, România, 2001) Cu: Mircea Diaconu, Mara Nicolescu, Gheorghe Dinică

În Bucureştiul secolului XXI, a ieşi în oraş sâmbăta seara la braţul unei femei frumoase e o investiţie financiară riscantă. OVIDIU (Mircea Diaconu), modest profesor de liceu, nu şi-ar putea-o permite. Şi totuşi trebuie, căci s-a îndrăgostit până peste cap de DIANA (Viorica Vodă), o mică sirenă de 20 de ani cu veleităţi de manechin. În căutarea unei surse de venit ceva mai consistente decât o biată leafă de profesor, Ovidiu plonjează într-o lume fabuloasă – mafia cerşetorilor… Unul din capii acesteia îl ia sub aripa sa. PEPE (Gheorghe Dinica) este jumătate artist, jumătate om de afaceri; “textier” oficial al cerşetorimii bucureştene, omul inventează biografii, replici şi atitudini în funcţie de personalitatea milogului sau de clientela-tinta.

22:00 HBO

Suburbicon (Dramă-Comedie, SUA, 2017) Cu: Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac, Noah Jupe, Glenn Fleshler

Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului.

Deja ai votat!