Duminică

0

22:30 PRO TV

Hoțul de cărți (dramă, SUA, Germania, 2013) Cu: Roger Allam, Sophie Nelisse, Heike Makatsch, Julian Lehmann, Gotthard Lange, Rainer Reiners, Kristen Block, Geoffrey Rush

Ecranizarea unui roman de mare succes, „Hoţul de cărţi” spune povestea dătătoare de inspirație a unei fete pline de viață și curajoase, pe nume Liesel, care transformă viețile tuturor celor din jurul ei când este trimisă să locuiască la o familie adoptivă, în Germania celui de-al Doilea Război Mondial. Pentru Liesel, puterea cuvintelor și a imaginației devine un mijloc de a evada din vâltoarea evenimentelor de care sunt înghițiți ea și toți oamenii pe care îi cunoaște și pe care îi iubește, ba chiar un mijloc de a găsi bucurie. De altfel, inima și sufletul, precum și triumful și perseverența, sunt motoarele filmului, care este bogat în teme și personaje în care se va regăsi fiecare generație. O ilustrare emoționantă a capacității spiritului uman de a face față vicisitudinilor, această poveste optimistă înfățișează contrastul dintre inocență (întruchipată de Liesel) și tirania omniprezentă care a marcat epoca respectivă și patria ei.

18:35 CINEMAX

Raport special (SF, SUA, 2002) Cu: Tom Cruise, Max Von Sydow, Neal Mcdonough, Colin Farrell, Samantha Morton

În anul 2054, criminalitatea a fost eradicată din Washington, D.C. Viitorul poate fi prevăzut și crimele prevenite înainte de a fi comise. În cadrul departamentului de justiție există unitatea pre-crimă unde lucrează trei ființe cu darul clarviziunii. Acestea pot vedea în viitor și nu s-au înșelat niciodată până acum. Este cel mai avansat sistem de luptă împotriva criminalității. Șeful acestei unități de elită este John Anderton (Tom Cruise). Distrus de o pierdere tragică, Anderton este dedicat complet sistemului care ar putea feri mii de oameni de o tragedie ca cea pe care a trăit-o el. Anderton nu are niciun motiv să pună la îndoială sistemul… până în momentul în care devine el însuși suspect de crimă.

16:45 PRO CUNEMA

Năzdrăvanii din pădure 3 (animaţie, 2010) Cu: Matthew J. Munn, Nika Futterman, Mattjew W. Taylor, Andre Sogliuzzo, Dannu Mann, Karley Scott Collins, Ciara Bravo, Harrison Fahn, Melissa Şturm, Jeff Bennett

Dezamăgit că cel mai bun prieten al lui, cerbul Elliot, preferă să îşi petreacă timpul cu familia, în loc să plece într-o excursie cu amicii săi, ursul Boog decide să plece singur în aventură. Naivul Boog se lăsa ademenit de un urs grizzly, care vrea să evadeze de la circ, şi shimba locul cu acesta. Deşi se îndrăgosteşte de o ursoaică din Rusia, Boog, îşi dă repede seama că viaţa de circ nu este pe atât de spectaculoasă precum pare. Atunci când prietenii lui Boog remarcă că acestea a dispărut, aceştia pornesc într-o misiune de salvare a amicului lor.

22:25 HBO

Operațiunea „Cazinoul” (Comedie, SUA, 2017) Cu: Will Ferrell, Amy Poehler, Jason Mantzoukas, Nick Kroll, Allison Tolman

Când fiica lui Scott și a lui Kate Johansen (Will Ferrell și Amy Poehler) intră la facultatea visurilor sale, cei doi sunt foarte mândri și fericiți. În scurt timp, află că ea nu a primit bursă și își dau seama că nu-și permit să-i plătească taxa. Cu ajutorul lui Frank (Jason Mantzoukas), prietenul și vecinul lor excentric, ei hotărăsc să deschidă un cazinou ilegal în casa lor din suburbie riscând totul pentru a crea un loc unde banii curg, inhibițiile rămân la ușă și totul e posibil.

Deja ai votat!
se încarcă...