SÂMBĂTĂ

0

22.00 ANTENA 1

Fără reţineri (românce, SUA 2007) Cu: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin

Un maestru bucătar, Kate (Catherine Zeta Jones), îşi duce viaţa tot aşa cum îşi conduce şi bucătăria din restaurantul de lux 22 Bleecker din Manhattan, cu o intensitate care n-are timp pentru fleacuri, ceea ce îi captivează şi intimidează totodată pe cei din jurul ei. Cu o precizie uluitoare, ea conduce fiecare tură haotică de personal, coordonând sute de mese, preparând sosuri delicate, asezonând şi preparând fiecare fel de mâncare până aproape de perfecţiune.Simţindu-se mai în largul ei în spatele scenei, ea părăseşte rareori sanctuarul din bucătărie doar pentru a accepta câteodată complimente pentru un fel de mâncare care îi poartă semnătura, sau, şi mai rar, pentru a se întreţine cu câte un client care îndrăzneşte să se intereseze în legătură cu experienţa sa profesională. Natura perfecţionistă a lui Kate este pusă la încercare când în rândul personalului apare un adjunct îndrăzneţ, optimistul şi dezinhibatul Nick. El însuşi o stea culinară în devenire, Nick preferă ariile de opera în timp ce lucrează şi adoră să-i facă pe cei din jurul său să râdă. Kate ar putea să facă faţă acestei probleme de la serviciu dacă n-ar avea probleme şi acasă, unde se chinuieşte să construiască o relaţie cu nepoata sa de nouă ani, Zoe, care a venit recent şi neaşteptat să locuiască cu Kate.

20:30 PRO CINEMA

Lara Croft: Tomb Raider (aventuri, SUA, 2001) Cu: Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor, Daniel Craig

Lara Croft, membră a unei familii aristocratice de origine britanică, este o “jefuitoare de morminte”. Ea este pasionată de colectarea artefactelor din ruinele templelor şi oraşelor din lumea întreagă şi pentru a intra în posesia lor nu ezită să treacă prin situaţii limită, care îi pun chiar viaţa în pericol. Lara este foarte bine antrenată pentru luptele corp la corp, cunoaşte numeroase limbi şi este mereu pregătită de acţiune. Acum însă, planetele Sistemului Solar urmează să se alinieze, fenomen ce are loc o dată la 5000 de ani. Ea are parte de cea mai mare provocare de până acum: trebuie să găsească cele două jumătăţi ale unui artefact străvechi ce conferă posesorului uluitoarea putere de a controla timpul. Dar pentru a duce această misiune la bun sfârşit, ea trebuie să înfrunte o societate secretă şi foarte periculoaă, Illuminati, care vrea, de asemenea, să între cu orice preţ în posesia talismanului.

12:30 PRO TV

Rocky (acţiune, SUA, 1976) Cu: Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young

Povestea lui Rocky Balboa a intrat de-acum în istoria cinematografică: un boxer ajuns gorila pentru cămătarii din Philadelphia îşi schimbă complet via]a când e ales drept „partener de paie” al marelui pugilist Apollo Creed, pentru un mare meci. Rocky se antrenează, descoperă iubirea vieţii lui şi câştigă meciul. Ideea acestui film i-a venit lui Sylvester Stallone după ce a văzut un meci de box între necunoscutul Chuck Wepner şi faimosul Muhammad Ali, în care Wepner l-a învins pe campion.

19:00 CINEMAX

Salyut-7 (Dramă, Rusia, 2017) Cu: Vladimir Vdovichenkov, Pavel Derevyanko, Aleksandr Samoylenko, Vitaliy Khaev, Oksana Fandera

În anul 1985, Salyut-7, o stație spațială sovietică fără echipaj uman, mândria industriei spațiale sovietice, orbita în jurul pământului când, brusc, nu a mai răspuns la comenzile de la centrul de control. Această situație va afecta imaginea țării, dar înseamnă și o tragedie și pierdere de vieți omenești. Pentru a preveni o catastrofă, câțiva astronauți sunt trimiși către stație ca să identifice problema. Dar nimeni nu s-a mai confruntat până acum cu o stație spațială necontrolată. Până în ziua de azi, asta rămâne cea mai complicată misiune tehnologică din istoria navigației spațiale.

+0 -0
se încarcă...