Joi

0
Joi
scena z: Artur Żmijewski, SK:, , fot. Niemiec/AKPA

20:30 PRO CINEMA

Curierul (acţiune, SUA, 2012) Cu: Jeffrey Dean Morgan, Mickey Rourke, Ţil Schweiger

Doar pentru a livra o servietă, cel care va face asta va fi plătit cu un milion de dolari. Motivul acestui detaliu incredibil este că ea trebuie dusă unui criminal înfricoșător, atât de temut, încât nimeni nu-i poate menționa nici măcar numele. Dar pentru o asemenea treabă, nici curierul (Jeffrey Dean Morgan) nu este mai prejos. Într-un domeniu unde întrebările nu-și au locul, el este cel mai bun. În plus, singurul său prieten este ținut captiv în schimbul unei răscumpărări, așa că el are mare nevoie de bani. Urmărit de asasini plătiți, lunetiști, poliție, FBI și complici cu două fețe, curierul pornește într-o misiune imposibilă, care va îi scoate la iveală trecutul întunecat.

 

 

 

17:30 CINEMAX

Gripsholm (Dramă, Germania, 2000) Cu: Ulrich Noethen, Heike Makatsch, Jasmin Tabatabai, Marcus Thomas, Rudolf Wessely

Aceasta este vara vieților lor și nu vor ca nimeni să o distrugă – nici măcar naziștii. Acțiunea are loc în Europa, la începutul socialismului național din Germania. Bazat pe romanul „Schloss Gripsholm” scris de Kurt Tucholsky, filmul, regizat de Xavier Koller, duce telespectatorii în lumea decadentă din Berlinul de la începutul anilor 1930. Kurt este un editor evreu, un autor ironic și, datorită versurilor sale riscante, un star apreciat al cabaretului. Kurt este invitat la palatul suedez Gripsholm împreună cu iubita lui, Lydia, și cu prietenii lor pentru o vară care le va schimba viețile.

 

 

17:05 HBO

Fără zgomot! (Horror, SUA, 2018) Cu: Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward

Dacă te aud, te vor vâna. În acest thriller plin de suspans, membrii unei familii trebuie să trăiască în liniște ca să evite creaturile misterioase care vânează după sunet. Știind că și o singură șoaptă le poate aduce moartea, Evelyn (Emily Blunt) și Lee (John Krasinski) Abbott sunt hotărâți să găsească o metodă prin care să-și protejeze copiii în timp ce încearcă să supraviețuiască.

 

 

22:25 FILM NOW

Soţia astronautului (1999, Thriller) Cu: Johnny Depp, Charlize Theron

Spencer Armacost (Johnny Depp) este un astronaut a cărui misiune de rutină este pe cale să se transforme într-o tragedie. Pentru câtva timp, Spencer pierde contactul cu Pământul, iar aceştia îl consideră dispărut. Timp de două minute, astronautul Spencer îşi pierde în mod misterios cunoştinţa. Totuşi, astronautul şi nava sunt salvaţi în ultimul moment şi se întorc pe Pământ. Ajuns acasă mai mult mort decât viu, Spencer are nevoie de puţin timp pentru a se reface în totalitate. În momentul în care se întoarce acasă Spencer se reîntâlneşte cu prietenii săi care-l consideră neschimbat. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu soţia acestuia, care are impresia că Spencer este un alt om. Jullian (Charlize Theron), rămâne însărcinată, iar Spencer anunţă că va renunţa pentru o perioadă la misiunile spaţiale, pentru a putea sta cât mai mult timp împreună cu soţia lui.

 

+0 -0

se încarcă...