LUNI

0

22:30 PRO CINEMA

Fragmente (dramă, SUA, 2008) Cu: Kate Beckinsale, Forest Whitaker, Guy Pearce, Dakota Fanning, Jeanne Tripplehorn, embeth Davidts, troy Garity

Filmul prezintă povestea unui grup de oameni care sunt supravieţuitorii unui act de violenţă într-un restaurant din Los Angeles. Viaţa Carlei (Kate Beckinsale), a Annei (Dakota Fanning), a doctorului Bruce (Guy Pearce) şi a lui Charlie (Forest Whitaker) căpăta un alt sens şi sunt nevoiţi să îşi redobândească încrederea în oameni.

 

00:05 CINEMAX

Ocol primejdios (Polițist, SUA, 1997) Cu: Sean Penn, Nick Nolte, Jennifer Lopez, Powers Boothe, Claire Danes

Pe drumul spre Las Vegas unde trebuie să le dea banii înapoi unor agenți de pariuri care deja i-au luat două degete, escrocul Bobby Cooper (Sean Penn) crede că în curând nu va mai avea probleme. Din păcate, mașina lui se strică și el ajunge în Superior, un oraș ciudat din Arizona. Bobby este captiv acolo deoarece nu are niciun ban. Când o întâlnește pe frumoasa Grace McKenna (Jennifer Lopez) și pe puternicul ei soț Jake (Nick Nolte), dorința arzătoare de a pleca din oraș este înlocuită de nevoia de supraviețuire. Jake îi oferă bani lui Bobby ca să o omoare pe Grace. Apoi Grace îi cere lui Bobby să scape de Jake. Ambii îi oferă o cale de scăpare – să-l omoare pe unul pentru celălalt. Bobby este prins într-un joc mortal al dorinței, nebuniei și al banilor.

 

 

21:30 HBO

Liga dreptăţii (Acţiune, SUA, 2017) Cu: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller

Odată ce și-a recăpătat credința în umanitate și inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman și Femeia Fantastică sunt presați de timp ca să formeze o echipă de supereroi pentru a ține piept noii amenințări. Atacul asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptății, din care fac parte Batman, Femeia Fantastică, Aquaman, Cyborg și The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a salva planeta de un atac de proporții catastrofice.

 

 

 

20.00 ANTENA 1

Călătorie cu peripeţii (comedie, 2008, SUA) Cu: Martin Lawrence, Raven-Symone

Melanie Porter, o adolescentă de 17 ani din Chicago, visează să devină avocată din oficiu şi care, fiind pe punctul de a absolvi liceul local, este pusă în faţa deciziei de a selecta universitatea la care să îşi continue studiile.Atunci când isteaţa şi încăpăţânata Melanie îşi face cunoscută intenţia de a urmă cursurile Universităţii Georgetown mai degrabă decât pe cele ale Universităţii Northwestern, aşa cum ar fi dorit părinţii săi, declarând totodată că va pleca într-o călătorie cu maşină de-a lungul ţării împreună cu câteva prietene apropiate pentru a verifica condiţiile pe care le oferă câteva colegii prestigioase care ar fi putut constitui o alternativă viabilă pentru viitorul ei, tatăl excesiv de protector decide să o însoţească pentru a o feri de pericole, nutrind în secret şi speranţa că o va convinge să opteze pentru un colegiu mai apropiat de casă.

 

Deja ai votat!