Marţi

0
Marţi

20:30 PRIMA TV

Animal de pradă (acțiune, S.U.A 2003) Cu: Tommy Lee Jones, Benicio Del Toro

În „The Hunted”, regizorul explorează lupta interioară care se desfășoară în sufletul unui om, încercarea de a se confrunta cu partea negativă a personalității sale. Regizorul dă viață poveștii unui fost antrenor al trupelor speciale (Tommy Lee Jones), care trebuie să se confrunte cu fostul său elev (Benicio Del Toro), unul dintre cei mai buni asasini ai trupelor speciale, care acum este un renegat.

 

 

20:30 PRO CINEMA

Justiţie împotriva sistemului (acţiune, Canada, 2011) Cu: Steve Austin, Serinda Swan, Danny Trejo

Ryan Varret (Steve Austin) este un poliţist a cărui familie este ucisă de mafie. El vine în orășelul Hope în căutarea bandei mafiote pentru a răzbuna pierderea suferită , pedepsindu-i pe toţi infractorii care au scăpat cu basma curată din cauza sistemului corupt de justiție. Drayke (Danny Trejo) este un criminal nemilos, care simte o atracție deosebită față de Ryan, cu care se va întâlni în final într-o luptă pe viață și pe moarte…

 

 

22:45 HBO

O inimă normală (Dramă, SUA, 2014) Cu: Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons, Julia Roberts

Filmul este adaptarea pentru marele ecran a piesei premiată Tony, cu același titlu, scrisă de Larry Kramer. Acesta este axat pe conștientizarea HIV / SIDA, atunci când toată lumea era încă ignorantă despre teribila boală, care a fost apoi numită și „cancerul gay”. Filmul este mai mult urmărirea istoriei bolii, cum a început totul și cum societatea a răspuns la ea. De altfel, filmul s-a concentrat pe cazul în care primarul New York-ului, Ed Koch și administrația Reagan au fost indiferenți cu privire la situație.

 

 

19:10 CINEMAX

Proiectul Florida (Dramă, SUA, 2017) Cu: Willem Dafoe, Brooklynn Prince, Valeria Cotto, Bria Vinaite, Christopher Rivera

Filmul, a cărui acțiune are loc în apropierea utopiei reprezentate de Disney World, o urmărește pe Moonee, o fetiță în vârstă de 6 ani, și pe Halley, mama ei rebelă, de-a lungul unei veri. Cele două trăiesc de pe o zi pe alta la The Magic Castle, un motel condus de Bobby, al cărui exterior dur ascunde o rezervă mare de bunătate și compasiune. În ciuda situației dure în care se află, Moonee, un copil precoce și exuberant, transformă fiecare zi într-o sărbătoare a vieții, iar după-amiezile ei sunt pline de aventuri în timp ce ea și prietenii ei explorează lumea unică în care au fost aruncați. Totuși, fără ca Moonee să știe, fantezia ei delicată este susținută de sudoarea și sacrificiul lui Halley care este obligată să exploreze posibilități din ce în ce mai periculoase ca să asigure traiul fiicei sale.

 

+0 -0

se încarcă...