LUNI

0
LUNI

22:30 PRO CINEMA

Stone (thriller, SUA, 2010) Cu: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich, Frances Conroy, Enver Gjokaj, Pepper Binkley, Sandra Love Aldridge, Greg Trzaskoma

Stone (Edward Norton) este un piroman condamnat la închisoare, care recurge la orice mijloace pentru a-l manipula pe ofiţerul de poliţie, care se ocupă de supravegherea lui. Jack Maybury (Robert De Niro) ar putea să îi asigure eliberarea condiţionată, dacă ar garanta bună lui purtare. Poliţistul începe un joc de-a şoarecele şi pisica cu diabolicul Stone şi riscă să îşi piardă stăpânirea de sine atunci când o întâlneşte pe Lucetta, frumoasă şi pasională soţie a acestuia. Cei doi au pus la cale să îl seducă pe Jack, să-l implice într-o relaţie sexuală pasională cu scopul de a-i semna eliberarea soţului.

 

 

20:30 PRIMA TV

 În compania răzbunării (acțiune, SUA 2013) Cu: Billy Zane, Dolph Lundgren, Vinnie Jones

Un om de afaceri este şi strategul unei organizaţii mafiote din Los Angeles, cunoscută sub numele de „Compania”. Quinn Forte (Billy Zâne) a avut totul: putere, foarte mulţi bani, un frate care îl idolariza şi o femeie care îl iubea. De asemenea, a avut şi nenumăraţi duşmani. În decursul unei singure nopţi, el pierde absolut totul. Trădat de cineva din anturajul său, Quinn este atras într-o capcană şi arestat. Tatăl lui, cel care a pus bazele imperiului mafiot, este ucis şi fratele lui, Kurt (Gianni Capaldi), îl suspectează pe Quinn că se află în spatele acelui lucru. Când este eliberat din închisoare, mulţi ani mai târziu, el încearcă să scape de demonii trecutului său şi să înceapă o viaţă nouă, dar această misiune se dovedeşte a fi una imposibil de dus la bun sfârşit. Campbell (Vinnie Jones), noul lider brutal al Companiei şi fostul asistent a lui Quinn, nu vrea să-i dea pace deloc. Ştiind că nu se poate ascunde la infinit, acest lucru îl face pe Quinn să meargă împotriva lui pentru a riposta în loc să fugă de el.

 

19:20 CINEMAX

Corporația (Dramă, Franța, 2017) Cu: Céline Sallette, Lambert Wilson, Stéphane De Groodt, Violaine Fumeau, Alice De Lencquesaing

Emilie este o tânără directoare de resurse umane care lucrează la o mare companie franceză. Ambițioasă și dedicată muncii ei, este un bun soldat, pregătită să pună în aplicare metodele dure ale conducerii, Dar, într-o zi, unul dintre angajați se sinucide chiar în fața ei. Marcată puternică de moartea colegului ei, își dă seama că și compania trebuie să-și asume responsabilitatea pentru asta. În timp ce o investigație are loc, prinsă între colegii ei traumatizați și sub presiunea unei ierarhii puternice, ea va trebui să se descurce pe cont propriu.

 

 

 

18:00 HBO

Charleston (Dramă, România, 2017) Cu: Serban Pavlu, Radu Iacoban, Ana Ularu, Victor Rebengiuc, Adrian Titieni

La câteva săptămâni după ce soția lui, Ioana, moare într-un accident de mașină, și în seara în care împlinește 42 de ani, Alexandru este vizitat de Sebastian, un tânăr timid care a fost iubitul Ioanei în ultimele cinci luni. Sebastian are o dorință scandaloasă: el vrea ca Alexandru să-l ajute să treacă peste durerea cauzată de moartea Ioanei.

 

+0 -0

se încarcă...