Vineri

0

20.00 ANTENA 1

Armageddon – Sfârşitul lumii ? (acţiune, SUA 1998) Cu: Bruce Willis, Ben Affleck, Liv Tyler, Billy Bob Thornton

Un asteroid de mărimea statului Texas se îndreaptă spre Pământ cu viteză de 36.000 Km/h. Directorul executiv al NASA, Dan Truman, are o singură soluţie pentru a împiedica Apocalipsa: să trimită în spaţiu un echipaj care să distrugă respectivul asteroid. Echipajul nu va fi format din astronauţi, nici de militari, ci din Harry S. Stamper şi echipa lui de ţăcăniţi, cei mai buni, cei mai duri, experţii în forări petroliere. După o prea scurtă perioadă de pregătire în ale astonauticii, echipajul se îmbarcă pentru marea călătorie, în care condiţiile imposibile şi neprevăzutul sunt cele mai mici neajunsuri. Lumea trebuie salvată chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt mulţi care şi-ar da viaţa pentru a deveni salvatorii lumii. Harry mai avea o motivaţie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.

21:00 CINEMAX

Furtuna tropicală (Comedie, SUA, 2008) Cu: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Steve Coogan, Jay Baruchel

Stiller este Tugg Speedman, un erou de acțiune care încearcă să-și demonstreze “talentul” în filme serioase. Jack Black e Jeff Portnoy, un comic dependent de droguri și de mâncare ce vrea și el o schimbare de imagine. Alături de ei îl mai găsim pe Kirk Lazarus (Robert Downey Jr.), unul dintre cei mai premiați actori ai lumii, un bărbat care insistă să “dispară” total în rol. În cazul de față, acest lucru a presupus ca Lazarus să se vopsească pe față cu negru pentru a intra în pielea unui soldat afro-american. După ce comportamentul scandalos al protagoniștilor îl face pe regizorul Damien Cockburn (Steve Coogan) să intre în conflict major cu producătorul Les Grossman (Tom Cruise), o măsură radicală se impune.

21:35 HBO

Școala sub teroare (Horror, SUA, 1998) Cu: Jordana Brewster, Clea Duvall, Josh Hartnett, Jon Stewart, Elijah Wood

Școala sub teroare” spune o poveste din dărăpănatul Herrington High, locul unde o școală este preluată de creaturi extraterestre. Studenții de aici se vor confrunta cu o realitate terifiantă deoarece vor descoperi că toți profesorii lor vin, la propriu, de pe altă planetă. În scurt timp, este clar că puterea paraziților ce controlează mințile se răspândește rapid, punând stăpânire pe tot ce mișcă. Cu toate acestea, aici există niște studenți care nu știu ce este teama și sunt pregătiți să treacă la acțiune. Astfel, salvarea lumii de sub dominația străină ajunge să stea în puterea unui grup format din singuratici, tocilari și sportivi.

16:30 PRO CINEMA

Goana după cadou (acţiune, SUA, 1996) Cu: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson

Când Howard lipseşte de la antrenamentul de karate al fiului său, el promite să se revanşeze de Crăciun cu o jucărie pe care micuţul şi-o dorea de multă vreme. Ceea ce Howard nu ştie este faptul că fiecare copil din oraş vrea să aibă jucăria respectivă, iar părinţii fac tot posibilul să îndeplinească dorinţele odraslelor. În Ajunul Crăciunului el trebuie să concureze cu un lucrător poştal, un actor, un poliţist şi cu aproape fiecare părinte din oraş, pentru a face rost de jucăria mult visată. În timp ce Howard se agită în oraş, băieţelul său îi duce dorul, iar soţia sa primeşte avansuri din partea unui vecin foarte insistent.

+0 -0
se încarcă...