MIERCURI

0

22:35 CINEMAX

Tiger (Dramă, Germania, 2017) Cu: Ella Rumpf, Maria-Victoria Dragus, Enno Trebs, Orce Feldschau, Benjamin Lutzke

După ce nu reușește să intre în poliție, Margarete se antrenează să devină paznic. Într-o seară, se întâlnește cu un fost coleg care insistă să-i cheme un taxi care să o ducă acasă la el. Astfel apare Tiger, șoferița taxiului, o tipă dură și o luptătoare. Dându-și seama că ceva nu este în regulă, Tiger pleacă cu Margarete, lăsându-l pe bărbat în mijlocul străzii. Aceasta nu va fi ultima dată când va veni în ajutorul lui Margarete. Tiger trăiește într-un apartament alături de doi bărbați. Știe cum să mânuiască o bâtă de baseball. Ea fură o uniformă de paznic, o numește pe Margarete ’Vanilla’ și începe să-și ducă viața într-o direcție complet diferită.

 

22:55 HBO

O.G. (Dramă, SUA, 2018) Cu: Jeffrey Wright, Theothus Carter, William Fichtner, Boyd Holbrook, Mare Winningham

Filmul îl urmărește pe Louis (Jeffrey Wright), care a fost șeful unei găști proeminente din închisoare, în ultimele săptămâni din sentința lui de 24 de ani. Eliberarea lui care se apropie este dată peste cap atunci când îi ia sub aripa lui pe Beecher (Theothus Carter), nou venit în aripa lor, care este curtat de conducerea bandei. Acceptând faptul că faptele lui nu vor fi uitate și pregătindu-se de provocările readaptării la societate, Louis se trezește că libertatea îi este pusă în pericol în timp ce se zbate să-l salveze pe Beecher. Filmat într-o închisoare adevărată, cu mulți dintre prizonieri distribuiți în roluri importante, filmul oferă o prezentare emoționantă a călătoriei unui bărbat aflat în pragul libertății.

 

 

22:30 PRO CINEMA

 Joc diabolic (thriller, 2011) Cu: Kevin Zegers, Victor Garber, Laura Vandervoort, Devon Bostick, Dustin Milligan, Tatiana Maslany, Stephen McHattie

Plin de datorii şi fără nicio rezolvare, lui Paul Dynan (Kevin Zegers) îi vine ideea să răpească trei copii. Ajutat de Jenna (Tatiana Maslany), cei doi cer în schimbul copiilor o răscumpărare de trei milioane de dolari. Dynan ameninţă părinţii copiilor că dacă anunţă poliţia, nu îi vor mai vedea pe aceştia. Cei trei taţi Clifford Jones (Stephen McHattie), Bob Vincent (Victor Garber) şi Richard Nader (Ray Liotta) încearcă singuri să rezolve situaţia, dar când Jenna împuşcă unul dintre ostatici, lucrurile scapă de sub control.

 

 

20:30 PARAMOUNT

Vacanță în Europa (aventuri, SUA, 2004) Cu: Scott Mechlowicz, Jacob Pitts

Europa nu va mai fi aceeasi dupã ce Scotty Thomas si prietenii lui vor lua expresul excesului! Ei se vor împrieteni cu tot felul de fete strãine focoase si vor face toate nebuniile posibile în cea mai dementã cãlãtorie a vietii lor!  Fãrã costume de baie, fãrã probleme. Lãsati orice prejudecatã la o parte, pentru cã veti avea parte de plãcerile nebunesti ale Vacantei în Europa!

+0 -0
se încarcă...