Vineri

0

20:30 PRO CINEMA

Lincoln (dramă, 2012) Cu: Daniel Day-Lewis, Sally field, David Strathairn, Joseph Gordon-Levitt, James Spader, Hal Holbrook, Tommy Lee Jones, John Hawkes

Al şaisprezecelea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre marea victorie împotriva Sudului în timpul războiului civil (1861 – 1865). Astfel, Abraham Lincoln devine preşedintele american care a abolit şi a desăvârşit unitatea statelor americane

22.00 ANTENA 1

Furia: Eroi anonimi (acţiune, SUA 2014) Cu: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Michael Pena, Logan Lerman, Anamaria Marinca,

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenției este Wardaddy, un sergent american cu mare experiență în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury și pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigașă care ar trebui să dea ultima lovitură forțelor armate ale Germaniei naziste.

21:00 CINEMAX

Audiția (Horror, Japonia, 1999) Cu: Ryo Ishibashi, Eihi Shiina, Tetsu Sawaki, Jun Kunimura, Renji Ishibashi

Controversatul regizor japonez Takashi Miike realizează această peliculă horror despre un producător văduv care, sub pretextul unui casting pentru un film care de fapt nu exista, vrea să își găsească o soție. La audiție, cea care îi atrage atenția în mod special este o fostă balerină îmbrăcată în alb. Când o privește mai atent pe cea care ar putea să îi devină mireasă, el observă că are niște urme pe picioare și află că se întâmplă ca oamenii din jurul ei să aibă obiceiul de a dispărea subit. Timpul va veni cu dovezi care îl vor face să înțeleagă de ce balerina nu este cea mai potrivită femeie care să îi devină soție.

21:40 HBO

Cursă fără frâne (Acțiune, SUA, 2012) Cu: Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Dania Ramirez, Jamie Chung, Wolé Parks

Pentru Wilee (Joseph Gordon-Levitt) o zi de muncă înseamnă să se ferească de mașinile care circulă cu viteză, de taximetriștii nebuni, de milioanele de pietoni capricioși și să livreze ceea ce trebuie la adresa indicată. El este unul dintre cei 1500 de curieri pe bicicletă din Manhattan, dar și unul dintre cei mai agili și agresivi din New York. Astăzi, el trebuie să facă o livrare, dar un polițist corupt care are nevoie de bani se află pe urmele sale. Acesta are de gând să pună mâna pe Wilee înainte ca plicul să fie lăsat la adresă. Astfel, începe o cursă pe viață și pe moarte pe străzile din Manhattan. Când Wilee va ridica ultimul plic pe care trebuia să îl mai livreze în acea zi, descoperă că acesta arăta diferit. De data asta, cineva chiar încerca să îl omoare.

+0 -0
se încarcă...