SÂMBĂTĂ

0

20:30 PRO CINEMA

Camille (aventuri, SUA/UK, 2008) Cu: Sienna Miller, James Franco, David Carradine

Filmul urmăreşte călătoria plină de peripeţii a unui cuplu proaspăt căsătorit spre Cascada Niagara. Sillas Parker (James Franco), un fost condamnat, se căsătoreşte cu Camille (Sienna Miller) în speranţa că va trece graniţa în Canada. Camille Foster, probabil cea mai drăguţă fată ce există, e extrem de fericită pentru că se căsătoreşte cu Silas Parker, debordând de optimism sperând ca Silas se va schimba în bine după luna de miere. Cei doi pornesc la drum spre Cascada Niagara, şi cu toate dificultăţile de pe parcurs nimic nu le poate opri luna de miere, nici măcar moartea Camillei.

17:25 HBO

Pasager în trenul terorii (Thriller, Franța, 2018) Cu: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Sam Neill

În acest thriller plin de adrenalină, Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări al cărui drum zilnic spre casă cu trenul iese în curând din rutină. După ce este confruntat de o străină misterioasă (Vera Farmiga), Michael este șantajat și obligat să afle identitatea unui pasager din tren până vor ajunge la ultima stație. Pe măsură ce încearcă să rezolve puzzle-ul, Michael este prins într-o conspirație criminală cu mize pe viață și pe moarte pentru el și pentru ceilalți pasageri din tren.

18:35 CINEMAX

Inteligență artificială (SF, SUA, 2001) Cu: Haley Joel Osment, Jude Law, Frances O’Connor, Sam Robards, Jake Thomas

Din mințile lui Steven Spielberg și Stanley Kubrick vine această dramă SF. Scris și regizat de Spielberg, filmul îl are în rolul principal pe Haley Joel Osment care este David, un copil robot programat să iubească. Sam Robards și Frances O’Connor îi interpretează pe părinții care îl adoptă pe David ca să-i ajute să compenseze pentru pierderea iminentă a fiului lor, Martin. Totuși, când Martin își revine în mod miraculos, David și ursulețul lui Teddy se trezesc singuri într-o lume rece și amenințătoare. În scurt timp, ei îl cunosc pe Joe (Jude Law), un gigolo robot, care îl ajută pe David să-l găsească pe cel care îl poate transforma într-un băiat adevărat.

20:00 PRIMA TV

Războiul conștiinței (acțiune, Canada, 2016) Cu: Laurence Fishburne, Thomas Jane, Ella Ballentine

În timp ce vizitează mormântul părinților ei la comemorarea celor zece ani de când au trecut în neființă, o fată pe nume Bird (Ella Ballentine) vede și fotografiază un asasin plătit (Laurence Fishburne) cum omoară oamenii care participă la înmormântare. Acesta încearcă s-o ucidă și pe ea, dar fata reușește să fugă în pădure. Bird ajunge la casa unui veteran de război, Carter (Thomas Jane), care promite s-o apere. Ajungând la rândul său la acea casă, asasinul deschide focul asupra celor doi, iar Carter ripostează, ambii alegându-se cu răni. În timpul unei pauze, asasinul încearcă să-l convingă pe Carter să i-o predea pe fată și îl va lăsa în pace pe el, însă acest lucru nu se întâmplă. Carter află de la fată ce s-a întâmplat la cimitir și că are o poză cu chipul asasinului.itir și că are o poză cu chipul asasinului.

+0 -0
se încarcă...