Duminică

0

16:00 PRO CINEMA

Clubul de noapte (comedie, SUA, 1984) Cu: Sylvester Stallone, Dolly Parţon, Richard Farnsworth, Ron Leibman, Tim Thomerson, Steve Peck

După ce o cântăreaţă celebră de muzică country se laudă că poate transforma pe oricine într-o vedetă a genului country, ea trebuie să demonstreze că declaraţiile sale nu sunt vorbe goale. Astfel, ea alege un taximetrist oarecare pentru experimentul său. Taximetristul trebuie să cânte la un important club de country din New York, iar cântăreaţa trebuie să facă minuni pentru că acesta să fie gata de spectacol.

20:00 HBO

Venom (Acțiune, SUA, 2018) Cu: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott

Eddie Brock (Tom Hardy) este un bărbat terminat după ce pierde totul, inclusiv slujba și pe logodnica lui. Când viața lui ajunge în cel mai de jos punct, el devine gazda unui simbiot extraterestru ceea ce îi dă super-puteri extraordinare și îl transformă în Venom. Oare aceste puteri vor fi suficiente pentru ca el să învingă puteri malefice, mai ales pe Riot, rivalul său mult mai puternic și care are mult mai multe arme?

17:25 CINEMAX

Darling (Dramă, Danemarca, 2017) Cu: Danica Curcic, Gustaf Skarsgård, Ulrich Thomsen, Astrid Grarup Elbo

Darling este o balerină faimoasă în toată lumea. După o absență îndelungată, ea și soțul ei Frans se întorc în Copenhaga pentru ca ea să danseze în baletul clasic „Giselle”. Ea va interpreta rolul principal și Frans va fi coregraful. În timpul unei repetiții, Darling se prăbușește din cauza durerilor. Oricând ar încerca să nege, rezultatul este clar: șoldul este grav afectat. Nu va mai dansa niciodată. Viața ei profesională este ruinată. Dar Darling refuză să renunțe. Se hotărăște să o pregătească pe înlocuitoarea ei, o tânără balerină pe care o cheamă Polly. Darling vrea ca Polly să fie ceea ce ea nu va mai fi vreodată. Dar pe măsură ce Polly devine centrul atenției lui Frans și a întregii lumi, stabilitatea emoțională a lui Darling începe să fie afectată.

14:00 PRO TV

Omul bicentenar (dramă, SUA/ Germania, 1999) Cu: Robin Williams, Oliver Platt, Wendy Crewson, Sam Neill

În prima decadă a noului mileniu, datorită gradului ridicat al tehnologiei, Richard Martin (Sam Neill) cumpără un robot nou NDR-114 pe care îl numeşte Andrew (Robin Williams), după numele celui mai mic membru al familiei. Menirea lui este să facă treburi casnice: gătit, curăţat, diverse reparaţii prin casă. Robotul are şi un program prin care ştie să se joace chiar şi cu copiii. Familia Martin încearcă să se poarte cu Andrew ca şi cu o fiinţă umană dar rămâne de văzut dacă androidul se va putea adapta speciei umane sau este doar o aplicaţie tehnică. Andrew are parte de o experienţă din care descoperă pas cu pas ce înseamnă să fie om.

+0 -0
se încarcă...