Vineri

0

22.00 ANTENA 1

Capcană pentru părinţi (comedie, SUA, 1998) Cu: Dennis Quaid, Natasha Richardson, Lindsay Lohan, Elaine Hendrix, Simon Kuntz

Hallie şi Annie sunt două surori gemene care nu ştiu una de existenţa celeilalte, părinţii lor se despărţiseră încă de la naşterea lor. Hallie locuieşte în Napa Valley, împreună cu tatăl său, proprietarul unei podgorii, iar Annie locuieşte la Londra, alături de mama sa, designer de modă. Soarta face ca fetele să se întâlnească întâmplător într-o tabără din Maine. Dornice să-şi cunoască fiecare celălalt părinte, fetiţele pun la cale un plan: fac schimb de identităţi şi pregătesc terenul pentru reunirea familiei. Dar nu totul merge ca pe roate, şi cele două surori trebuie să se grăbească, dacă nu vor să-şi vadă tatăl însurat cu altcineva.

00:25 CINEMAX

Atracție (Thriller, Canada, 2017) Cu: Evan Rachel Wood, Julia Sarah Stone, Denis O’Hare, Maxim Roy, Joe Cobden

Laura (Evan Rachel Wood) lucrează ca menajeră pentru compania tatălui ei, dar viața ei personală nu este imaculată. Câteodată dură, căutând iubirea în locurile greșite, comportamentul ei arată o problemă din trecut. Într-o zi, la muncă, într-o casă de la periferia orașului plictisitor în care trăiește, Laura o cunoaște pe Eva (Julia Sarah Stone), de 16 ani, o adolescentă singuratică, nefericită cu viața ei disciplinată. În Eva, Laura redescoperă o tandrețe inocentă. În Laura, Eva descoperă o rebelă incredibilă care o poate duce în teritorii necunoscute. Atracția mutuală se transformă în curând în obsesie pe măsură ce Laura o convinge pe Eva să fugă și să locuiască împreună. Lucrurile se schimbă complet pentru tânăra și impresionabila Eva în timp ce instabilitatea emoțională a Laurei devine din ce în ce mai evidentă.

21:50 HBO

Bani murdari (Dramă, SUA, 2014) Cu: Tom Hardy, James Gandolfini, Noomi Rapace, Matthias Schoenaerts, John Ortiz

În această dramă, Tom Hardy interpretează un barman singuratic, Bob, ale cărui maniere contrastează puternic cu atitudinea și afacerea clandestină a șefului și vărului Marv (James Gandolfini). Din când în când barul funcționează ca un loc de spălare a banilor mafiei. Când o sumă de bani este furată, Bob și Marv trebuie să găsească banii rapid. Situația devine și mai complicată atunci când frumoasa vecină a lui Bob, Nadia (Noomi Rapace), intră în viața lui, alături de un câine abuzat și de proprietarul original al câinelui (Matthias Schoenaerts).

PRO CINEMA

20:30 Povestea lui Tiffany Rubin (dramă, SUA 2011) Cu: Taraji P. Henson, Terry O’Quinn, David Haydn-Jones, Beverly todd, Sean Baek, Drew Davis, Lucia Walters, Anthony Shim

Filmul prezintă povestea lui Tiffany Rubin în încercarea de a-şi salva fiul de şapte ani, Kobe, răpit de către tatăl biologic, şi dus în Seul, Coreea de Sud. Cu ajutorul Asociaţiei Americane pentru Copii Pierduţi pune la cale un plan pentru a-şi aduce fiul acasă.

+0 -0
se încarcă...