SÂMBĂTĂ

0

ANTENA 1

20.00 Jack Reacher: Un glonţ la ţintă (aventuri SUA 2012), Cu: Tom Cruise, Rosamund Pike, Robert Duvall

Fostul investigator militar Jack Reacher este pe urmele unui ucigaș care a omorât șase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Când polițiștii sunt siguri că au pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: „Aduceți-l pe Jack Reacher!”. Așa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un dușman la care nimeni nu se aștepta.

 

PRO CINEMA

22:30  Avocatul (thriller, SUA 2013)

Cu: Brad Pitt, Michael Fassbender, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Cesar Aguirre, Daniel Holguin, Chris Obi

Nevoit să facă rost de bani pentru nunta cu iubita lui, un avocat (Michael Fassbender) respectabil trece de cealaltă parte a legii şi începe să facă afaceri cu Reiner (Javier Bardem), un cunoscut care are afaceri cu lumea interlopă. Împreună cu Reiner trebuie să introducă în ţară cocaină de 20 de milioane de dolari. Lucrurile nu vor decurge conform planului şi avocatul va fi nevoit să lupte din răsputeri pentru a supravieţui.

 

PRIMA TV

20:00 Pasiuni periculoase (crimă, Italia/Franța 2015) Cu: Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Matthias Schoenaerts, Dakota Johnson

Legenda rock Marianne Lane se recuperează pe insula vulcanică Pantelleria, alături de partenerul său Paul, când celebrul producător muzical și vechi iubit, Harry, sosește pe neașteptate, însoțit de fiica sa Penelope, și le întrerupe vacanța, aducând cu el nostalgia fără scăpare. Filmul este un portret senzual al dorinței, geloziei și rock and roll-ului, sub soarele mediteranean.

 

TVR 2

20:10 Casa de lângă lac ( dramă SUA, 2012) Cu: Jane Seymour, Madeline Zima, Scottie Thompson

Surorile Sara şi Lily au crescut împreună într-un orăşel liniştit din Virginia, pe malul unui lac. Devenite adulte, viaţa le-a purtat în direcţii diferite: Sara s-a desprins de familie şi a ajuns avocat de succes la Los Angeles, în timp ce Lily a rămas în oraşul natal şi a devenit profesoară. Moartea neaşteptată a tatălui lor o aduce înapoi acasă pe fiica rătăcitoare, învăţând-o să preţuiască prezenţa familiei şi bucuriile simple ale vieţii.

+0 -0
se încarcă...