LUNI 1 IULIE

0

PRO CINEMA

22:15 În amintirea fiului (dramă, SUA 2009) Cu: Carey Mulligan, Aaron Taylor-Johnson, Pierce Brosnan, Susan Sarandon, Johnny Simmons, Kevin Hagan, Amy Morton, Cara Seymour

Allen (Pierce Brosnan) şi Grace Brewer (Susan Sarandon) sunt un cuplu care şi-au pierdut fiul într-un accident tragic de maşină. Grace se lasă copleşita de suferinţă, iar Allen renunţă la amantă pentru a-şi consola soşia. Ryan, celalalt fiu al cuplului, se confruntă cu durerea pierderii fratelui şi este conştient că nu se va ridica niciodată la nivelul acestuia în ochii părinţilor. Prietena lui Bennett, care se afla cu el în timpul accidentului, le marturişeste sotilor Brewer că este însărcinată.

PRIMA TV

20:30 Fără milă (acţiune, SUA 2011) cu Brian Flaherty, Gary Daniels, Vladimir Comorovschi

Un campion al luptelor ilegale revine în arenă pentru a-l salva pe fratele sau. Shane Slavin ( Gary Daniels) a fost unul dintre cei mai puternici boxeri dar acele zile sunt demult apuse. Shane doreşte să-şi întemeieze o familie. Când fratele său este batut de acoliţii şefului local (Peter Weller), Shane reintră în arenă pentru a plăti suma de bani datorată de Scotty.

PRO TV

21:30 Prădătorii (acţiune, Canada 2016) Cu: Bruce Willis, Christopher Meloni, Dave Bautista, Adrian Grenier, Lydia Hull, Tyler Jon Olson

Agentul FBI Montgomery (Christopher Meloni) este convins că patronul unei bănci (Bruce Willis) a înscenat un jaf asupra acesteia. Montgomery şi colegii lui înfruntă corupţia din poliţia locală, dar şi presa insitentă care doreşte rezultate imediate.

PARAMOUNT

20:30 Cecul sau viaţa (thriller SUA 2003), cu Ben Afflek, Aaron Eckhart, Uma Thurman, Paul Giamatti

Michael (Ben Afflek) căruia i-a fost ştearsă memoria recentă, află că, în ultimii trei ani, a lucrat la câteva proiecte secrete de pe urma cărora a câştigat câteva milioane de dolari. Atunci când trebuie să încaseze banii, descoperă că este acuzat de trădare.

+0 -0
se încarcă...