3 × three =

A password will be e-mailed to you.

20:30 PRO CINEMA

Vânători de legende (aventuri, SUA, 2013) Cu: Victor Garber, Michelle Forbes, Alexa PenaVega, Robbie Amell, Keenan Tracey, Kira Clavell

Fraţii Flynn primesc într-o zi vizită Interpolului şi află că părinţii lor sunt urmăriţi internaţional, fiind consideraţi hoţi. De fapt aceştia sunt savanţi, vânători care caută obiecte de legenda pe care le protejează. Planul băieţilor este să îşi gasesca părinţii şi să salveze lumea.

 

 

21:30 PRO TV

Celularul (acţiune, SUA, 2004) Cu: Kim Basinger, Jessica Biel, Will Beinbrink, Jason Statham

Jessica Martin (Kim Basinger), o profesoară de liceu cu o familie fericită şi o viaţă liniştită, este răpită din casa ei de cinci agresori necunoscuţi şi dusă într-un loc misterios unde este închisă. Foarte îngrijorată pentru viaţa ei şi fără să ştie motivele răpirii, Jessica reuşeşte să pună în funcţiune un telefon distrus şi să apeleze un număr necunoscut, aceasta fiind ultima ei şansă de a se salva. Ryan, un tânăr surfer, este cel care primeşte apelul disperat al femeii şi aude prin telefon ca familia Jessicăi este în pericol. Deşi nu are nici o idee despre cine este Jessica, în afară de vocea înspăimântată de la capătul firului, Ryan încearcă cu orice preţ să o găsească şi să o salveze.

 

 

21:00 CINEMAX

Dunkirk (Război, Marea Britanie, 2017) Cu: Fionn Whitehead, Tom Glynn-Carney, Jack Lowden, Harry Styles, Aneurin Barnard

Christopher Nolan a scris, regizat și produs această poveste de război remarcabilă, un thriller puternic și plin de acțiune. Dunkirk spune povestea a sute de mii de soldați englezi și aliați, înconjurați de inamicii germani în cel de-al Doilea Război Mondial, în nordul Franței în 1940. Captivi pe plajă, cu marea în spatele lor, soldații din Dunkirk se află în mare pericol. Lupta se desfășoară pe uscat, pe apă și în aer. RAF Spitfires atrage inamicii într-o luptă aeriană deasupra canalului, încercând să protejeze soldații de jos. Între timp, o flotă britanică formată de urgență începe misiunea legendară de evacuare a celor 300 000 de soldați aliați. Primul ministru Winston Churchill a numit operațiunea de salvare un miracol.

 

 

 

20:00 HBO

Julie & Julia (Comedie, SUA, 2009) Cu: Meryl Streep, Amy Adams, Stanley Tucci, Chris Messina, Linda Emond

Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child (Meryl Streep) nu era decât o americană obișnuită care trăia în Franța. Ajunsese la Paris datorită slujbei soțului ei, iar ea, din cauza firii ei neobosite, dorea să-și găsească o ocupație. După cincizeci de ani, Julie Powell (Amy Adams) se află într-un impas. Pentru că se apropie de 30 de ani, trăiește în Queens și lucrează într-un mediu cenușiu, în timp ce prietenele ei obțin succese uluitoare, ea se hotărăște să urmeze un plan care să-i valorifice toate energiile.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...
se încarcă...