SÂMBĂTĂ

0
SÂMBĂTĂ
TORONTO, ON - SEPTEMBER 09: George Clooney attends the "Suburbicon" premiere during the 2017 Toronto International Film Festival at Princess of Wales Theatre on September 9, 2017 in Toronto, Canada. (Photo by J. Merritt/WireImage)

22:45 PRO CINEMA

Indiferenţa (dramă, SUA, 2002) Cu: Mia Kirshner, Meredith Monroe, Dominique Swain, Scott Bairstow, Rachel True, Taye Diggs

Patru tinere se pregătesc pentru ultimul semestru al universităţii Colby din California. Alicia locuieşte cu mama sa într-un apartament sărăcăcios, în timp ce colegele ei locuiesc într-o casa exclusivistă. Alicia este cu greu acceptată în gaşca lui Hadley şi ambiţia ei de a deveni noua diva a liceului şi de a face parte dintr-o lume a privilegiaţilor şi a senzaţiilor tari, ar putea-o costa viaţa.

 

 

 

23.30 ANTENA 1

Pasiune periculoasă (acţiune, SUA 1998) Cu: George Clooney, Jennifer Lopez, Dennis Farina, Ving Rhames, Don Cheadle

Jack Foley este un jefuitor de bănci atipic şi special, şi asta pentru că deşi are cel mai gros dosar la FBI, nu a folosit niciodată în cariera sa vreo armă. După mai bine de 20 de ani de carieră în jefuirea băncilor, Jack se află în spatele gratiilor. Perspectiva nu pare a fi prea generoasă pentru Jack, mai ales ca mai are de stat în închisoarea din Florida în jur de 30 de ani. Aşa că, obişnuit să lupte cu propria-i soartă, Jack ia decizia să îşi schimbe viaţa. Chiar dacă este proverbial ghinionul său, Jack plănuieşte să evadeze şi în acelaşi timp să dea jaful carierei sale. Karen Şişco este un şerif federal care-i va da peste cap lui Jack toate planurile, pentru că apare în închisoare chiar în momentul evadării. Karen încearcă să-l oprească pe Jack, însă este dezarmată de prietenul lui, Buddy. Neavând de ales şi fiind din cale-afară de grăbiţi, cei doi o iau pe tânăra poliţista cu ei drept ostatic. Între Jack şi Karen se înfiripează o relaţie destul de ciudată. Cu toate acestea, Karen reuşeşte să evadeze, ba mai mult, primeşte chiar misiunea de a-l prinde pe Jack. El plănuieşte cel mai îndrăzneţ plan al carierei sale, iar ea este pe urmele lui hotărâtă să-l împiedice să-şi pună planurile în aplicare….

 

 

 

 

 

23:00 CINEMAX

Puzzle (Dramă, SUA, 2018) Cu: Kelly Macdonald, Irrfan Khan, David Denman, Bubba Weiler, Austin Abrams

Filmul este un portret al lui Agnes (Kelly MacDonald), care a ajuns la vârsta de 40 de ani fără să se fi îndepărtat prea mult de casă, familie sau de comunitatea unde a fost crescută de tatăl ei văduv. Lucrurile încep să se schimbe când Agnes primește un puzzle cadou de ziua ei și descoperă că îi place să rezolve puzzle-uri și se și pricepe. După ani întregi în care a fost preocupată doar de nevoile și dorințele soțului, Louie, și ale celor doi copii, Ziggy și Gabe, Agnes a găsit ceva ce își dorește să facă. Ieșind din bula ei domestică pentru noul hobby, Agnes îl cunoaște pe Robert, un inventator bogat, singuratic care îi recunoaște imediat talentul și o recrutează să-i fie parteneră într-o competiție mondială de puzzle.

 

+0 -0

se încarcă...