LUNI

0

22:30 PRO CINEMA

Iubire periculoasă (thriller, SUA, 1996) Cu: Tori Spelling, Ivan Sergei, Lisa Banes, Todd Caldecott, Locklyn Munro

Laurel Lewisohn (Tori Spelling) crede că-şi găseşte bărbatul vieţii când dă peste Kevin, un tip chipeş şi cu preocupări serioase. Cel puţin în aparenţă. Îndrăgostită nebuneşte de acesta, Laurel îi trece, la început, cu vederea, pornirile ciudate care se transformă pe zi ce trece în manifestări violente faţă de ea. Când realizează că iubitul ei nu este ceea ce pare a fi, Laurel încearcă să scape de el. Va fi însă prea târziu, iar când bănuielile ei cele mai sumbre se transformă în certitudini,, lucrurile iau o turnură dramatică. Kevin este un escroc sentimental care şi-a ucis ultima iubită.

 

 

20:30PRIMA

Recul (acțiune, S.U.A 2011) Cu: Serinda Swan, Danny Trejo, Steve Austin
Regia: Terry Miles

Un polițist se răzbună după ce familia sa este omorâtă. El începe cu cei care i-au omorât familia și apoi continuă cu cei care au scăpat printre degetele sistemului de justiție.

 

 

22:40 HBO

Calmul dinaintea furtunii (Thriller, SUA, 2019) Cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane, Jason Clarke, Djimon Hounsou

Steven Knight regizează acest thriller original, sexy, curajos. Baker Dill (Matthew McConaughey) este căpitanul unui vas de pescuit care lucrează într-o zonă liniștită, insula Plymouth. Viața lui fără griji este dată peste cap când fosta lui soție Karen (Anne Hathaway) îl găsește și îi cere ajutorul. Îl imploră să o salveze – și să-l salveze pe fiul lor – de noul ei soț (Jason Clarke), un bărbat violent. Îl roagă să-l ducă într-o excursie cu barca, să-l împingă în apă și să lase rechinii să-l omoare. Venirea lui Karen îl face pe Dill să se întoarcă la viața pe care a făcut tot posibilul să o uite. Pe măsură ce încearcă să distingă între bine și rău, lumea lui este aruncată într-o realitate în care nimic nu este ceea ce pare a fi.a

 

 

22:25 CINEMAX

Good Will Hunting (Dramă, SUA, 1997) Cu: Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Stellan Skarsgård, Minnie Driver

O dramă despre rebelul de 20 de ani Will Hunting, înzestrat cu o memorie vizuală fantastică, care își petrece timpul cu amicii lui din sudul Bostonului, prietenul lui cel mai bun, Chuckie, și influenta sa prietenă englezoaică, Skylar. După ce profesorul universității MIT, Lambeau, își încuie studenții cu o formulă matematică pe care o lasă pe tabla din hol, Will lasă rezolvarea sub anonimat, determinându-l pe Lambeau să dea de urma tânărului evaziv. Pe măsură ce problemele lui Will cu poliția se intensifică, Lambeau îi oferă o soluție, dar cu două condiții – să meargă la un psiholog și să facă meditații la matematică, săptămânal. Will o acceptă pe cea de-a doua, dar refuză să colaboreze cu mai mulți psihologi. Apoi Lambeau ia legătura cu fostul lui coleg, psihologul Sean McGuire, asistent universitar la Bunker Hill Community College. Ambii sunt la fel de încăpățânați, dar, în cele din urmă, Will este obligat să accepte atât trecutul cât și viitorul.

+0 -0
se încarcă...