SÂMBĂTĂ

Hugh Jackman

ANTENA 1

23.15 Prizonieri (dramă, SUA 2013) Cu: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaall, Viola Davis, Maria Bello

Cât de departe ai merge pentru a-ți proteja familia? Keller Dover trăiește cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani și prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaților nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce timpul trece, șansele de supraviețuire ale micuțelor scad, iar poliția nu are o pistă clară. Așadar, Dover decide să acționeze de unul singur.

 

 

PRO TV

20:00 John Carter  (aventuri, SUA 2012) Cu: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Samantha Morton, Willem Dafoe, Thomas Haden Church, Mark Strong, Ciaran Hinds, dominic West, James Purefoy, Bryan Cranston

John Carter este un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns într-o peştera din calea indienilor apaşi. Fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului, bărbatul a fost teleportat pe planeta Barsoom. Deşi planeta se aseamană cu Pământul în ceea ce privesc condiţiile de mediu, conflictul dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John este luat prizonier, dar reuşeste să evadeze şi îi ajuta pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor să îşi infrunte duşmanii. John se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

 

PRO CINEMA

22:30  Filiera asiatică (acţiune, SUA 2016) Cu: Pim Bubear, John  Edward Lee, Steven Seagal, Michael Jai White, Byron Gibson, Dean Alexandrou

Jack (John Edward Lee) şi Sam (Byron Gibson)  decid să treacă graniţa din Thailanda în Burma pentru a jefui o bancă. Cei doi dispar cu banii în Thailanda, îi împart şi hotărăsc să stea departe de probleme pentru a nu fi descoperiţi. Însa banii furaţi erau ai unui mafiot, Gan Sirankiri (Steven Seagal), care deja se află pe urmele lor. Gan planuieste să îi oblige pe cei doi să jefuiască bănci în continuare.

 

PRIMA TV

23:15 Don Jon (comedie, S.U.A,  2013) Cu: Julianne Moore, Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson
Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) este un tip drăguț și de modă veche însă nimic nu se compară cu bucuria lui de a sta singur în fața calculatorului, urmărind postări pornografice. Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă, deșteaptă  care își petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood și vrea să-l găsească pe Făt- Frumos. Luptându-se cu așteptările pe care le are sexul opus vizavi de ei, Jon și Barbara se luptă de fapt cu o întreagă cultură creată de mass media, care e plină de închipuiri și fantezii, încercând să-și creeze propria lor viață intimă.

Deja ai votat!