MARŢI

0

21:30 PRO TV

Captivi în Iad (acţiune, SUA, 2003) Cu: Jean Claude Van Damme, Michael Bailey Smith, Marnie Alton, Milos Milicevic

Van Damme este Kyle Lord, un expert în forări petroliere care este condamnat la închisoare după ce l-a ucis pe violatorul care i-a omorât soţia. Penitenciarul de maximă securitate unde a fost repartizat Lord este locul cel mai sumbru de pe lume, iar condamnaţii sunt nevoiţi să lucreze într-o mlaştină plină ochi de şerpi veninoşi şi aligatori. Penitenciarul Marquezas, situat pe cel mai neprietenos teritoriu din Mexic, dezvăluie însă o latură şi mai înfricoşătoare odată cu lăsarea serii. În incinta închisorii se organizează lupte pe viaţă şi pe moarte între condamnaţi pentru satisfacerea poftei de sânge a infamului director al penitenciarului, generalul Battista. Diabolicele înfruntări care amintesc de luptele gladiatorilor poartă numele generic de “The Shu”. Rasismul, violenţa şi corupţia completează tabloul grotesc al închisorii. Foarte puţini sunt prizonierii care reuşesc să-şi păstreze o fărâmă de umanitate. Unul dintre aceştia, un profesor de filosofie, încearcă să împiedice transformarea lui Lord într-o brută.

19:00 CINEMAX

Frații Grimm (Aventuri, SUA, 2005) Cu: Matt Damon, Heath Ledger, Lena Headey, Monica Bellucci, Peter Stormare

Filmul îi aduce în prim plan pe cei doi culegători de folclor, Jacob și Wilhelm Grimm, acum numiți Jake (Heath Ledger) și Will (Matt Damon), care călătoresc prin țară, în perioada napoleoniană, pentru a învinge monștrii și demonii, în schimbul a câțiva bănuți. Atunci când autoritățile franceze le descoperă planurile, cei doi sunt forțați să se lupte cu un blestem magic. Multe dintre renumitele lor basme, cum ar fi “Albă ca Zăpada”, “Scufița Roșie”, “Hansel și Gretel”, se împletesc minunat în poveste, iar frații Grimm sunt nevoiți să se confrunte cu toata imaginația căreia i-au dat viață în această bătălie epică între fantezie și realitate.

22:20 HBO

Vremuri grele la El Royale (Polițist, SUA, 2018) Cu: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Chris Hemsworth

Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson și Chris Hemsworth fac parte din distribuția acestui thriller puternic plin de suspans și dezvăluiri șocante. Șapte străini, fiecare cu propriul secret pe care vrea să-l îngroape, se întâlnesc la El Royale, un hotel dărăpănat cu un trecut întunecat. De-a lungul unei nopți decisive, toți vor avea o ultimă șansă la reabilitare… înainte ca totul să se sfârșească.

20:30 PRO CINEMA

 Solomon Kane  (acţiune, Franţa, Cehia, Marea Britanie 2009) Cu: James Purefoy, Mark O’Neal, Robert Orr, Richard Ryan, Frantisek Deak

Căpitanul Solomon Kane este ceea ce se poate numi o maşină de ucis eficientă a secolului al XVI-lea. Înarmaţi cu pistoale, cosoare şi săbii, el şi oamenii lui îşi dezlănţuie setea de sânge în timp ce luptă pentru Anglia în tot felul de războaie. Kane şi banda lui de jefuitori se află în Africa de Nord, unde decid să atace un castel misterios din apropiere pentru a pune mâna pe bogăţiile despre care se zvoneşte că s-ar afla acolo, când misiunea lor ia o turnură neaşteptată. Unul câte unul, oamenii lui Kane sunt luaţi de creaturi demonice până când războinicul rămâne singur pentru a da faţă-n faţă cu slujitorul diavolului, venit din străfundurile Iadului pentru a-i lua sufletul corupt. Deşi Kane reuşeşte în cele din urmă să scape, ştie că trebuie să se salveze renunţând la violenţă şi dedicându-se în totalitate păcii şi purităţii. Noua sa personalitate este pusă la încercare atunci când îşi începe călătoria de-a lungul Angliei devastată de diabolicul Overlord.

Deja ai votat!
se încarcă...